Prvo oglašavanje Tonija Bijelića: Bivši muž Dragane Mirković pokazao gde je FOTO

29.03.2024

17:45

By

Kuvarica Dragane Mirković

Ata images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Bivši muž Dragane Mirković oglasio se prvi put

Pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić posle 24 godine braka se razvode, a pevačica je ovim povodom dala saopštenje za medije, međutim sada već bivši muž Dragane Mirković nije se oglašavao sve do danas.

Bivši muž Dragane Mirković pokazao gde je i šta radi

Od trentka kada je Dragana izdala saopštenje za javnost u kom je navela da je podnela papire za razvod braka Toni Bijelić, njen bivši muž, ukinuo je svoj instagram profil i nije se oglašavao, međutim, danas je rešio da pokaže gde se nalazi i šta radi u trenutku kada mediji ne prestaju da buruje o njemu i njegovoj bivšoj ženi.

Naime, Toni Bijelić je na društvenoj mreži instagram postavio fotografiju iz jednog hotela u Beču u kom, reklo bi se, uživa.

Bivši muž Dragane Mirković

Toni Bijelićinstagram

Kako se može videti na fotografiji Toni se nalazi u Beču u jednom hotelu gde uživa u kafi i soku, a uz fotografiju je podvukao muziku Elvisa Prislija, numeru My way.

Pročitajte i: Toni nije prvi muž Dragane Mirković: Sa ovim čovekom se tajno venčala FOTO

Pevačica Dragana Mirković je izdala saopštenje u kom je obavestila javnost da je podnela papire za razvod braka.


– Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka . istakla je Dragana u saopštenju u kom izmešu ostaliog piše:

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

bivši muž Dragane Mirković 

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – piše između ostalog u saopštenju.

Još iz kategorije