Prva fotografija: Kristijanova 28 godina mlađa žena se oglasila i otkrila kako su beba i ona posle porođaja

08.02.2024

11:30

By

Prva fotografija bebe Kristijana Golubovića

Ata images

Kristijan i Kristina

Prva fotografija bebe Kristijana Golubovića

Porodila se žena Krstijana Golubovića. Juče je nevenčana supruga Golubovića, Kristina na svet donela naslednika kom je par dao ime Kiril, a danas je na njenoj društvenoj mreži osvanula prva fotografija bebe Kristijana Golubovića.

Prva fotografija bebe Kristijana Golubovića koju je juče dobio sa svojom nevenčanom suprugom

Kristijan Golubović je odmah juče video sina jer mu je Kristina poslala fotografiju. on nije krio ogromnu sreću što su dobili još jedno dete. Od trenutka kada je Kristina otišla u porodilište svi su željno iščekivali da čuju vest: porodila se žena Kristijana Golubovića. To se zaista ubrzo i desilo, a onda se oglasio i ponosni tata.

Porodila se žena Kristijana Golubovića

Kristina Spalević i Kristijan Golubovićinstagram

Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fantastično, sve je, hvala Bogu, prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući – rekao je Kristijan Golubović.

Povodom srećnih vesti oglasila se i Kristina Spalević i otkrila kako se ona i beba osećaju, a objavila je i stori na društvenoj mreži instagram te je tako osvanula i prva fotografija bebe Kristijana Golubovića.


– Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba. Bebac je super, presrećni smo i jedva čekam da svi budemo na okupu – rekla je Kristina za „Alo“, koja se još uvek oporavlja od carskog reza.

PROČITAJTE I: Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Ivan me krvav molio za pomoć, žena ga izbola makazama

Kristina je na društvenim mrežama objavila fotografiju svog drugog naslednika a čestitke se samo nižu.

Inače, Kristina, koja je 28 godina mlađa od svog nevenčanog supruga, i Kristijan već imaju jednog sina, Konstantina, kojem su nedavno proslavili prvi rođendan.

Kao što je poznato Kristijan ima još dece, sa prvom suprugom je dobio sina, sa drugom ćerku, a sa Kristinom sada ima dva sina.

IZVOR: Star

Još iz kategorije