Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Ivan me krvav molio za pomoć, žena ga izbola makazama

03.02.2024

16:00

By

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Bojan Vuković

Kristijan Golubović

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Kristijan Golubović redovno prati dešavanja u Eliti, a sada je otkrio za Star da je bio svedok kada je Ivana Marinkovića fizički napala njegova žena Jelena, a dotakao se i tužbe koju je Goca Tržan podnela protiv njega.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Janjuša ne zanima Aneli uopšte, on juri samo pare!

Da li si izjavio saučešće Janjušu?

– Nisam se čuo sa njim, ali sam mu poslao poruku. To je tragedija, mlad dečko je u pitanju i sada više nije važno zašto, šta i kako, jer mlad život se na surov način ugasio. Podržavam Janjušev povratak u rijaliti jer je to njegov posao.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Kristijan GolubovićBojan Vuković

Šta misliš o njegovom pomirenju sa Aneli?

– Ma, Janjuš kao Janjuš, svake godine isto, svake godine uđe kao pomiren sa ženom, pa nađe onda priliku da ima vezu u rijalitiju, pa se vole, pa se svađaju. Viđeno od njega mnogo puta, niti ga zanima Aneli kao Aneli, niti bilo koja druga. Sve je to njegov rijaliti, njega zanimaju pare, da zaradi lovu i onda će opet napolju da moli ženu za oproštaj i tako u krug. Janjuš treba da bude ono što je na klipovima sa Urošem, da se šali da pravi fore i kerefeke, to ljudi vole, ovo već dosadno.


Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Janjuš i Aneliprintscreen youtube TV pink

A, to što Stanija podržava Asmina da uzme dete Aneli?

– Šta da kažem? Sve je to igra, nažalost, preko deteta. Ja ne znam ko je on, video sam na slici. Čuo sam da voli da plaća, da mu devojka izgleda lepo, napucano i skupo, u tom smislu. Zna se ko je majka i ko je otac, Stanija ne može da bude majka tuđem detetu, da se razumemo, tu se mešaju babe i žabe. Stanija je navikla da se vrti oko nje, da bude u žiži i sada je njoj ovo super prilika, ima ljubavnu priču.

A šta stvarno misliš o Aneli?

– Ništa novo, ona je devojka poput tih koje vole da budu poznate, da imaju priču, namazana je svim bojama i sada igra svoju igru.

PROČITAJTE I: Nedugo posle porođaja Kristijan i Kristina slomljeni zbog gubitk: Otišao je deo mog srca FOTO

Postoji li šansa da se Maja pomiri sa Janjušem?

– Ona je slaba na njega, koliko god da priča da nije tako. Ona se bori, ja Maju znam kada je imala pet godina, ali ona je postala nešto što ni sama nije htela. Moralno se srozala. Kada bi ostala sama u ovoj sezoni to bi joj bilo najpametnije, ali sa Majom se nikad ne zna.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Maja Marinković i TakiBojan Vuković

Da li bi Taki prihvatio Janjuša ili bi se odrekao Maje?

– Ma kakvi, on se nikad nje neće odreći da ne znam koga ona dovede i ne znam šta da uradi. On u nju gleda kao u Boga, voli je kao Boga i on će da stane uz nju šta god da se desi jer joj je otac.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Miljana je zvala Zolu čim je izašla, nju hitno treba da vode u ludnicu!

Miljana je napustila rijaliti, hoće li da juri sada Zolu?

– Nisam ni očekivao da ostane do kraja, bilo je pitanje kada će da se desi njena diskvalifikacija. Ona je za ludaru, a ne za rijaliti. Ja kažem da su oni psihički nestabilna porodica i to je tako, svi zajedno. Što se nje i Zole tiče, pa zvala ga je ona već, to je sigurno, ona je opsednuta njime, a i on je ozbiljan pacijent.

Da li smatraš da Ivan treba da se bori za malog Željka?

– Ivan je posebna vrsta. Njega ne zanimaju deca, on je sa malim Željkom napravio šta je napravio zbog rijalitija, da sebe prikaže kao nežnog oca koji se nije udostojio da pita za to dete godinama. Rijaliti se završio i on je završio odnos sa detetom. Pa stanite, on sa Gocom Tržan ima ćerku koju je dobio jer je želeo, i nema alimentacije, nema odnos sa njom, o čemu mi pričamo dalje.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Ivan Marinković i JelenaBojan Vuković

Rekao si da je on žrtva nasilja, na šta si mislio?

– Da, pa zato što je to tako, čovek je mazohista, on voli da ga žena mlati. Sedeo sam u kafiću, to je bilo pre godinu dana kada je čovek uleteo u kafić krvav i rasečen po uvetu, licu i rukama. Molio da mu pomognemo jer ga je ova isekla makazama, ova njegova žena. Sutra vidim da se oni ljube, cveta im ljubav. Mlati ona njega, on nikad nju nije udario, ali ona njega lema. Ona njega fizički, on nju psihički i tako u krug.

PROČITAJTE I: Goca Tržan šalje policiju po Kristijana Golubovića: Nema mu spasa, predstoje mu teški dani

Da li misliš da će se potući u rijalitiju?

– Za sada su mirni, ali to je pitanje do kad. Sve može da se desi, neću da tvrdim, ali su skloni tome. Ako im zafali malo kadra i priče, biće tu svega. Još su sveži i još imaju teme koje mogu da komentarišu i budu sa te strane komentatora aktuelni. Opet kažem, može da se obrne i da oni budu tema.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Sve što imam da kažem o Goci Tržan izneću na sudu, neću sebe da kanalim!

Tužila te Goca Tržan, šta se dešava sa tim?

– Tačno je, tužila me je. Neću da pričam na tu temu, ne zato što ne smem, ali dok to traje sudski postupak sve što imam reći ću tamo, neću sebe da kanalim.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne

Šta misliš o Aniti i Anđelu?

– On je bio toliko nebitan lik, a onda je postao super dasa kada se smuvao sa Teodorom. Kako on kaže, imao je toliko riba da mi ne možemo da izračunamo, ali vidi, priča se da on voli i jedno i drugo, ograđujem se, ja ne tvrdim, kažem šta se priča. Ovo što radi je smešno, ispade on ne znam koji šmeker. Zamisli smuvao onu malu Anitu, ona je prošle sezone bila sa Zolom, pa odjednom shvatila da je lezbejka. Meni je sve to bezveze. Sigurno da njih dvoje neće opstati i pitanje je do kada će ta priča da se vozi.

Kristijan Golubović otkriva sve tajne: Matora je ispala jadnica, nju ribe hoće samo zbog love!

Misliš li da Matora još pati za Anitom?

– Matora svake godine radi isto i nisam iznenađen. Nju ojade takve neke devojke, onda je šutnu i onda nit devojke, nit para. Ne znam da li će da se dozove pameti, ali Matora je taj lik, voli da pokaže da je veći šmeker od muškaraca i da šeta te takve ribe. Ona poveruje da su one zaljubljene u nju, ali to je njen problem.

IZVOR: Star, S.A.

SLIKE: Star

Još iz kategorije