Goca Tržan šalje policiju po Kristijana Golubovića: Nema mu spasa, predstoje mu teški dani

02.12.2023

20:12

By

Goca Tržan varala Ivana Marinkovića

Goca Tržan tužila Kristijana Golubovića zbog laži

Goca Tržan tužila je Kristijana Golubovića jer je izjavio kako je imao intimne odnose sa njom i tvrdio je da za to što priča ima dvadeset svedoka, međutim, on se naije pojavio na prvom ročištu u sudu jer ga je pevačica tužila.

Kako smo saznali, Goca neće odustati, niti želi da se dogovori sa Golubovićem oko povlačenja tužbe, jer želi da pravda bude zadovoljena.

Goca Tržan tužila Kristijana Golubovića

Goca tržan tužila Kristijana Golubovića- detalji isplivali u javnost

Pošto se Kristijan nije pojavio na prvom ročištu, ako se ne pojavi i drugi put policija će po službenoj dužnosti morati da ga privede na saslušanje.

– Goca je bila u šoku kada je shvatila da Kristijan nije došao na suđenje, dok je ona došla na ročište sa svojim advokatom. Poziv je uredno dobio, ali eto, nije došao na suđenje. Goca je rekla da ima živaca i ako treba tužiće se i tri godine, ali će da istera svoje. Ona zbog ćerke Lene ne želi da je neko proziva javno i da iznosi neistine o njoj, a Kristijan da bi povredio njenog bivšeg muža Ivana rekao je kako je bio sa Gocom- kaže izbor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Konačno je dočekala- Goca Tržan ostala u drugom stanju, njene reči su rasplakale sve FOTO

Goca Tržan tužila Kristijana Golubovića


– Ako se ne pojavi u martu kada je zakazano novo ročište, sud će po službenoj dužnosti morati da pošalje policiju po Kristijana kako bi bio saslušan. Goca se nada da će se na drugom ročištu pojaviti, jer ona neće ni da čuje za to da se oni vansudski poravnjaju i da joj se on javno izvini za klevetu, pošto mu je već dala priliku za to, a on je i dalje tvrdio da govori istinu i da nema problem da ga tuži. Evo, tužila ga je i nada se da neće izbegavati dolazak na sud- kaže izvor blizak pevačici koja je za uvredu i klevetu tužila čak i Maju Nikolić.

Još iz kategorije