Šok promene u Zvezdama Granda: Umesto Bekute i Cece dolaze ove muzičke zvezde

19.02.2024

17:02

By

Promene u Zvezdama Granda

Promene u Zvezdama Granda

U emisiji Zvezde Granda će se desiti određene izmene. Naime, kao što je već poznato voditeljka Sanja Kužet je u drugom stanju, a nju će zameniti pevačica Ana Sević.

Promene u Zvezdama Granda, umesto Cece i Bekute druge dve muzičke zvezde

Ipak to nije sve, kako je Saša Popović istakao, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je bolesna i neće biti član žirija sve dok se ne oporavi, na njeno mesto će doći Ivana Peters. Osim Cece, pevačica Ana Bekuta će pet nedelja biti odsutna iz privatnih razloga, i umesto nje dolazi folker Dragan Kojić Keba.

Promene u Zvezdama Granda

– Rekao sam Kebi da mora da se upozna sa svim Aninim takmičarima. Kebu sam pozvao da bude umesto Ane Bekute zato što su njih dvoje kompatabilni, isto razmišljaju, sličan repertoar pevaju…

Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

– On je bio pre 10 godina umesto Zorice Brunclik. Rekao sam mu da mora da se upozna sa svim Aninim takmičarima, da ih pripremi. Od tada je prošlo dve nedelje, juče sam ga pitao da li je radio sa takmičarima, on kaže:

– Sale, tako sam ih pripremio da ću da ih raznesem sve – rekao je Popović.


Promene u Zvezdama Granda

Podsećanja radi, Ana  Sević je već jednom bila u ulozi voditeljke pomenutog takmičenja.

– Osećaj je divan, imam osećaj kao da sam juče bila ovde. Ja ovu scenu voli, osećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila.

Promene u Zvezdama Granda

Ana SevićBojan Vuković

– Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovde sam gde jesam i zadovoljna sam – rekla je Ana Sević.

Još iz kategorije