Nisu lepe vesti: Milica Milša doživela povredu, zabrinute kolege pružile podršku

02.04.2024

18:04

By

Povreda Milice Milše

Povreda Milice Milše zabrinula fanove

Glumica Milica Milša često na Instagram objavljuje fotografije iz svog privatnog života, a sada je jednom fotografijom zabrinula fanove.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira sa longetom u ruci.

Povreda Milice Milše zabrinula fanove na društvenim mrežama

Milica je pokazala lice bez šminke, ali i povređenu ruku, a onda su usledili brojni komentari njenih pratilaca, među kojima je bio i onaj njene koleginice Danice Maksimović.

-Milice, draga, brz oporavak- napisala je Danica.

Podsećanja radi,  Milica Milša je pre nekoliko meseci sasvim slučajno otkrila polip koji je zahtevao hitnu hiruršku intervenciju.

Pročitajte: Javnost u neverici, Suzana Jovanović iznela detalje o razvodu- Rekao mi je da se preselim

Naime, Milica je zbog bola u stomaku odlučila da ode na preventivni ginekološki pregled, kada joj je otkriven polip zbog kojeg je morala na ode na hitnu operaciju. Kako bi probudila svest kod žena i upozorila ih da redovno idu na preglede, glumica je otkrila javnosti kroz šta je sve prošla.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

– Ukoliko bar jedna žena posle mog iskustva ode na lekarski pregled i operiše se na vreme, moja misija će biti ispunjena. Mene je upozorio jak bol, a na pregled sam otišla na insistiranje supruga Žarka, pošto i ja spadam među one koji stalno rade i nemaju vremena za sebe.

Pročitajte: Ljubav na prvi zalogaj- Milica Milša podelila recept za božanstvenu supu sa knedlama, Žarko ne može da joj odoli

– On me je bukvalno naterao jer zbog korone i mnoštva obaveza dugo nisam bila kod ginekologa. Ispostavilo se da mi je bila potrebna hirurška intervencija, pa sam se naposletku u najkraćem mogućem roku rešila problema jer mislim da ništa ne treba odlagati, da je bolje odmah sve završiti.

Povreda Milice Milše

Miličin oporavak trajao je svega deset dana, nakon čega se vratila poslovnim obavezama i snimanju serije Zakopane tajne“.

Još iz kategorije