Ćuti o lepim vestima, ali je sve otkriveno: Aleksandra Mladenović našla novog dečka, evo ko je on

10.03.2024

20:03

By

Novi dečko Aleksandre Mladenović

Bojan Vuković

Aleksandra Mladenović našla novog dečka

Pevačica Aleksandra Mladenović našla novog dečka koji je danas sačekao i kada se vratila sa puta iz inostranstva gde je pevala za vikend. Koliko je srećna i nasmejana govore svi koji su imali priliku da ih vide zajedno.

Aleksandra Mladenović našla novog dečka biznismena

Pevačica Aleksandra Mladenović ponov je nasmejana i to u zagrljaju izvesnog Darka Dobričanina, a kako piše Kurir, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

Kako dodaje izvor blizak paru njih dvoje su tek na početku vezu, ali čim su se ugledali proradila je hemja i ne razdvajaju se.

Pročitajte i: Zar da joj se desi na dan žena: Snežana Đurišić javno prevarena, odlučila da prizna sve

Darko inače nije deo javnog sveta, ali pre nekoliko dana Aleksandra je na svom Instagramu objavila fotografiju njegovo psa, tako da su svi koji poznaju oboje odmah posumnjali na vezu.

Pevačica se nije još oglašavala povodom novog dečka, ali ne sumnjamo da eće se ukoliko veza potraje i to dogoditi.

Podsetimo, Aleksandra Mladenović je nedavno prošla kroz pravu dramu sa svojim bivšim partnerom kog je prijavila i policiji zbog pretnji.


Pročitajte i: Aleksandra Mladenović o bivšem dečku kog je prijavila policiji: Plašim se da spavam

O agoniji koja je trajala danima se iznova pisalo jer bivši dečko pevačice nije prestajao da je uznemirava, a u jednom trenutku je čak i spavao ispred njene zgrade.

Aleksandra je tada istakla da se plaši bivšeg.

– Nisam se smirila. Plašim se i da spavam. Vanja je stalno tu, uvek je neko sa mnom dok ne budem sigurna da je napustio Srbiju. Sve mu najbolje želim, samo da ide dalje od mene. Imam puno nastupa i mislim da će mi to biti utočište – rekla je tada pevačica.

Aleksandra Mladenović našla novog dečka

Iako je dobio zabranu prilaska, bivši dečko je Aleksnadru nastavio da proganja na društvenim mrežama pa je tako kačio njihove stare fotografije uz opise da su se pomirili.

Pevačica na njegove navode nije reagovala što ga je verovatno i navelo na to da prestane da se bavi lažima.

Još iz kategorije