Posvađale se zbog istog dečka: Luna Đogani se ipak pomirila sa sestrom

20.03.2024

19:03

By

Pomirenje Lune i Edite

Pomirenje Lune i Edite izazvalo lavinu komentara

Luna Đogani i Edita Aradinović nisu bile u dobrim odnosima godinama. Spekulisalo se da  je Đoganijeva Editi, koja joj je inače rođaka, preotela dečka.

Naime, njih dve neko vreme nisu bile u dobrim odnosima, a Luna je jednom prilikom i sama priznala da je u pitanju isti momak, koji je pre nje bio sa Editom.

Pomirenje Lune i Edite ne prestaje da se komentariše

– Je l’ moram da odgovorim sa da ili ne, ili mogu da objasnim? Edita je moja rođaka… Ona je bila sa tim dečkom, raskinuli su. Ja nisam znala da je to bio njen dečko – rekla je Luna, naglasivši da joj nije jasno otkud to pitanje, pošto za tu „situaciju“ znaju svega tri-četiri njoj bliske osobe – rekla je Luna svojevremeno u „Amidži šou“.

Pomirenje Lune i Edite

– Ja sam rekla da neću to da komentarišem. Sve je okej sa nama, ljudi. Neću da komentarišem privatni život, ni zbog čega. Ne postoji nikakav razlog… Super je, sve je okej. Nema nikakvih problema. Ne znam šta je Anabela rekla, mislim da nije ništa drugačije… Ja više neću svoj privatni život da iznosim u javnost – rekla je Edita.

Edita nije podržavala Lunu tokom njenog učešća u rijalitiju, kada je uplovila u vezu sa Slobom Radanovićem.


Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

– Eto, u jednom rijalitiju devojka za sebe govori da je dama, a u stanju je da sruši nečiji brak, porodicu i dostojanstvo, a takvi džentlmeni muževi koji se predstavljaju kao verni svojim ženama, a rade suprotno, e to je svet u kom se sličan sličnom raduje. Ja sam poštena i časna žena i zato me želudac zaboli kad vidim to – rekla je Edita tada na račun Lune i Slobe i nastavila:

Pomirenje Lune i Edite

– Iznerviram se čim pomislim na to. Ona kaže da se zaljubila, drago mi je. Devojka je očigledno zaljubljive prirode, to ne mogu da osporim, ali to vaspitanje polazi iz kuće. Treba neka granica da se zna.

Pročitajte: Porodična drama- Marko Miljković napadnut, Luna čini sve da mu spasi život FOTO

– Postoje muškarci koji umeju da zaštite svoju porodicu i oni koji je upropaste. Neka ide, neka bude sa ovom i onom, ali budi dovoljno moralan onda i pred ljudima zaštiti svoju ženu koja je provela život sa tobom – rekla je tada Edita za domaće medije.

Pomirenje Lune i Edite

Ipak, nekoliko godina kasnije došlo je do pomirenja, a kao dokaz je to što je Luna u svojoj emisiji ugostila Editu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije