Porodična drama: Marko Miljković napadnut, Luna čini sve da mu spasi život FOTO

10.03.2023

14:00

By

objava lune đogani

Pesma Lune Đogani postala je pravi hit

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u skladnom braku u kojem su kao najveći blagoslov dobili ćerkicu Miu. Porodičnu idilu su zli jezici pokušavali da pokvare pričama o razvodu, a njihova ljubav uspešno je odolela svim izazovima i iz dana u dan bivala je sve jača. Dobru energiju bračni partneri su pretočili i u poslovnu saradnju, a pesma Lune Đogani u kojoj se u ulozi manekena pojavljuje njen suprug je već na prvo slušanje osvojila srca publike.

Pesma Lune Đogani je oduševila publiku

U pomenutom spotu Miljković glumi pomahnitalog momka koji prati svaki korak Đoganijeve, fotografiše je i šalje joj te slike. Opasnoj Luni u jednom momentu pada mrak na oči, te odlučuje da se lično obračuna sa čovekom koji je proganja.

Pročitajte: Totalna transformacija – Luna Đogani ne liči na sebe, novu frizuru svi komentarišu FOTO

pesma lune đogani

Kada čoveka koji je uhodi nađe vezanog za stolicu i sa čarapom preko glave, ona prilazi i skida mu masku. Prizor koji se ukazao ispred nje vraća joj osmeh na lice, a umesto obračuna, ona grli i spašava Marka.

Pročitajte: Oaza ljubavi i mira – Zavirite u prelep stan Lune Đogani i Marka Miljkovića, pršti od luksuza FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Miljkovic (@marko.miljkovic)

Podsećanja radi, bivša rijaliti učesnica napravila je kratku pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, a nova pesma Lune Đogani vratila ju je na velika vrata i poslala hit koji broji milionske preglede..


Pročitajte: Tako je, kako je – Luna Đogani prekinula tišinu, ovo je istina o Markovoj i Anabelinoj svađi FOTO

SLIKE: Bojan Vuković, Youtube printscreen

Još iz kategorije