Georgiev napravio haos: Žestoko potkačio pobednicu Pesme za Evroviziju Teya Doru, pohvalio Breskvicu, a onda se sve predomislio

04.03.2024

09:03

By

Pobednica na pesmi za Evroviziju

Ata images

Vlado Georgiev

Pobednica Pesme za Evroviziju je Teya Dora

Ovogodišnja pobednica Pesme za Evroviziju je Teya Dora koja se predstavila numerom „Ramonda“, a dan posle proglašenja podigla se ogromna bura na mrežama, da li ona zasluženo ide u Malme gde se ove godine održava takmičenje Evrovizija.

Pobednica Pesme za Evroviziju, Teya Dora, već je poznata u svetu po hitu „Džanum“

Pobednica Pesme za Evroviziju je Teya Dora koja je pobrala sve simapatije žirija dok je drugoplasiarana Anđela Ignjatović Breskvica koja je pobrala simpatije publike.

E upravo oko njih dve podigla se bura na društvenim mrežama, a za jedan deo zaslužan je muzičar Vlado Georgiev. On je u toku jučerašnjeg dana menjao mišljenja o pobednici i drugoplasiranoj, da bi na kraju pomenuo i Zorju, koja je trećeplasirana na ovom prestižnom takmičenju.

Pobednica na pesmi za Evroviziju

Teya DoraAta images

Georgiev je u toku dana prvo nahvalio Breskvicu, dok je Teya Doru potkačio.

– Nisam gledao i nisam u toku, ali, javno, ako bilo šta mogu pomoći Breskvici neka se javi. Studio, savet, produkcija… – poručio joj je Georgiev.


Pobednica na pesmi za Evroviziju

Anđela Ignjatović Breskvica

On je izneo mišljene o pobedničkoj pesmi „Ramonda“.

– Gnezdo orlovo – pesma. Etno, lep nastup i definitivno bi tamo bila drugačija od ostalih – napisao je Georgiev Breskvicu, a onda se osvrnuo na Teodoru.

Pročitajte i: Dom Zlate Petrović zavijen u crno: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Ramonda – nije pesma, nešto jeste, ali ja to ne razumem. Možda je devojka talentovana, ali to ovde nisam čuo – napisao je i dodao:

– Pa se ljutite kolko god hoćete – poručio je.

Posle nekoliko statusa koje je ostavio a u kojima je čak postavljao i pesmu uz komentare poput tog da se leraksiraju svi malo jer je shvatio sa je apravio haos na mreži X (nekadašnji Tviter) Georgiev je postavio još jedan status.

– Nakon malo razmišljanja, može biti i da nije mesto rodoljubivoj pesmi na Evroviziji…ipak je to – napisao je Vlado, a zatim se dotakao i Zorje.

Pobednica na pesmi za Evroviziju

ZorjaScreenshoot RTS

– U tom slučaju, opet mi je bolja Zorja, u tom nekom žanru Možda je malo “cinematic” arr. ali ima foru i Zorja dobro peva – napsiao je on.

Pročitajte i: Njoj je rekao NE pred matičarkom: Ovo je 15 godina mlađa žena Vlada Georgieva koja mu je rodila dve ćerke

Ali, i Zorji je našao manu:

– Stilista koji je istrpovao Marinu Abramovič je mentol.

Još iz kategorije