Njoj je rekao NE pred matičarkom: Ovo je 15 godina mlađa žena Vlada Georgieva koja mu je rodila dve ćerke

19.02.2024

11:02

By

Žena Vlada Georgieva

Ata images

Vlado Georgiev sa ženom

Žena Vlada Georgieva retko je u javnosti

Muzičar Vlado Georgiev važio je za večitog neženju sve dok ga nije osvojila Milica samardžija sa kojom već godinama uživa u skladnoj zajednici u kojoj su dobili dve ćerke. Žena Valda Georgieva je od prvog dana intrigirala javnost jer je upravo ona ta koja je muzičara uspela da smiri, ali o njoj se malo toga zna jer medijski ne voli da se eksponira.

Žena Vlada Georgieva rodila mu je dve ćerke

Ovaj par pojavio se sinoć na jednom koncertu, a Milica je pokušala da izbegne fotografisanje za medije, dok je njen muž bio vidno raspoložen za slikanje. Ne može se reći da žena Vlada Georgieva nije bila isto tako raspoložena i nasmejana, ali je želela da izbegne medije jer nikada nije volela da se pojavljuje u javnosti sa njim.

Inače, njihova ljubavna priča počela je na snimanju spota za pesmu „Iskreno”, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu sa Milicom koja je 15 godina mlađa od njega.

Žena Vlada Georgieva

Vlado Georgiev i Milica SamardžijaAta images

Iako nikada nije mnogo voleo da priča o njihovoj vezi, kasnije i o zajedinčkom životu jednom prilikom je kompozitor otkrio da su Milica i on kao lonac i poklopac.

Vlado i Milica su u ljubavi već dugi niz godina, a sa Milicom Samardžijom je dobio i ćerke Sofiju i Elenu.


PROČITAJTE I: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža: Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

Zanimljiva je bila scena koja se i danas prepričava, a to je kada je slavio 40. rođendan, na kom je okupio mnogobrojne kolege i prijateje, a onda se pojavila matičarka. I dok su svi željno iščekivali sudbonosno „da“, njih dvoje su kao iz topa izgovorili „ne“ o čemu su svojevremeno brujali mediji.

PROČITAJTE I: Srce je slomljeno zauvek: Vlado Georgijev je ovoj ženi rekao ne pred matičarom FOTO

Ipak i pored tog ne, zajedno su i reklo bi se po fotografijama da uživaju u ljubavi.

Podsetimo, pevača su ranije povezivali sa mnogim poznatim damama, između ostalih i sa Natašom Bekvalac ali od toga nije bilo ništa, pevač je oštro demantovao glasine.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije