Iz Granda odrešili kesu: Poznato koliko će Ana Sević zarađivati kao voditeljka

20.02.2024

10:02

By

Plata Ane Sević u Grandu

Plata Ane Sević u Grandu izazvala dosta komentara

Kao što je već poznato nekadašnja pevačica i voditeljka Ana Sević zameniće Sanju Kužet u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Plata Ane Sević u Grandu izazvala dosta komentara u javnosti

Kako prenose domaći mediji, Saša Popović je odrešio kesu za novu voditeljku pomenutog muzičkog takmičenja.

– Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5.000 evra – priča dobro upućen izvor.

 Izbor Saše Popovića

Tim povodom se oglasila i Ana Sević.

– Drago mi je što smo ponovo zajedno – rekla je Ana.


Inače, Ana je sa kolegom Milanom Mitrovićem pre nekoliko godina vodila sličan format za decu „Neki novi klinci“.

– Dugo se razmišljalo ko bi mogao da da zameni Sanju Kužet i bilo je nekoliko dama u opticaju. Međutim, odluka je pala na Anu Sević. Ona se pokazala kao dobar izbor, a njen privatan život takođe privlači pažnju javnosti, pa je Ana uvek prisutna u medijima- kaže naš izvor.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa- Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

Ana Sević se 2010. godine takmičila u Zvezdama Granda, a onda je njen život krenuo potpuno drugim pravcem. Godinama je bila u braku sa Darkom Lazićem sa kojim ima ćerku Lorenu, te se posvetila privatnom životu.

haljina ane sević

Posle razvoda od Darka, Ana se udala za Daniela Nedeljkovića sa kojim ima ćerku Senu i sina Simeona. Ona se posvetila potpuno porodičnom životu, međutim, sada je očogledno vreme da se vrati na scenu.

Incident u domu Ane Sević

– Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru – dodala je tada Sevićka.

Još iz kategorije