Jovana Jeremić ostaje bez milionera: Poznata pevačica joj otima dečka

21.01.2024

19:00

By

 Jovana Jeremić vodi Jutarnji program iz vile

Pevačica otima dečka Jovani Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić planira zajednički život sa biznismenom Draganom Stankovićem sa kojim je već tri meseca u vezi. Kako saznaje Star, prvi problemi su već nastali, a sve je zakuvala poznata pevačica koja je došla do Draganovog broja, pa mu je slala seksi poruke i otvoreno mu se nabacivala te je jasno da pevačica otima dečka Jovani Jeremić.

Pevačica otima dečka Jovani Jeremić, ali za sada bezuspešno

Kako smo još saznali, ona je u prepiskama ogovarala Jovanu i govorila njenom partneru da ne zna sa kim je u vezi i da ga ona samo koristi zbog para, te da treba što pre da je ostavi.

Pevačica otima dečka Jovani Jeremić 

Kralj pekara je prvo mislio da se neko lažno predstavlja, nije verovao da mu poznata pevačica piše i da mu se otvoreno nabacuje te da na taj način pevačica otima dečka Jovani Jeremić. Ubrzo je saznao da to jeste broj od te mlade pevačice koja ima samo jedan hit i odmah je sve pokazao Jovani.

Kako smo saznali, voditeljka je bila u šoku jer je ta pevačica bila gost jednom kod nje u Jutarnjem programu. Mislila je da se gotive i zato je bila u čudu da se otvoreno nabacuje njenom momku i da još ima hrabrosti da je olajava pred njim.

PROČITAJTE I: Zida dvorac: Dečko Jovane Jeremić ne štedi, a ovako izgleda celo imanje na kom voditeljka uživa

Poznata kao neko ko ne da na svoje, Jovana je odmah pozvala sa Draganovog telefona. Bilo je jako neprijatno. Pevačica je tvrdila voditeljki da ona nije slala porule, te da joj je neko uzeo telefon i grubo se našalio.


Pevačica otima dečka Jovani Jeremić 

Jovana u tu priču nije poverovala i skrenula joj je pažnju da ako pokuša još jednom na bilo koji način da se obrati njenom čoveku, da će sve te poruke izneti u javnost i žestoko je izblamirati. Bila je veoma oštra prema njoj i taj razgovor je trajao oko deset minuta.

Jovani je drago jer joj je Dragan sve ispričao i što nije odgovarao na poruke, pa je zato kod nje prošao prvi veliki test lojalnosti.

Inače, kao što se pisalo Jovana je dečka uzela koleginici kojoj je bio namenjen.

Još iz kategorije