Poznati pevač žestoko opleo po Saši Popoviću: Ni dinar nisam video od silnih miliona…

11.06.2024

11:40

By

Greh Saše Popovića

Ata images

Sin Miloša Bojanića, pevač Bane Bojanić pojavio se na promociji novog albuma koleginice Tanje Savić, te tom prilikom otkrio niz detalja iz privatnog i poslovnog života.

Pevač Bane Bojanić isprozivao Popovića

On se osvrnuo na biznis sa kamionima, sa kojim je doživeo velike turbulencije, pa je jednom prilikom morao i bankrot da proglasi, a dotakao se i direktora “Grand produkcije” Saše Popovića.

Pevač Bane Bojanić

– Biznis je tu, u Americi. To rešavam uskoro. To prodajem. Vraćam se u Srbiju, ali ipak sam ja 20 godina tamo, u procesu je sve to…

– Nema nigde života kao ovde. Ja imam šest, sedam pesama koje su bili hitovi, i sad su. Moj lik ne mogu da povežu sa hitom. Napravio sam veliku pauzu- rekao je Bojanić i dodao:

Pevač Bane Bojanić


Otišao u Ameriku i nisam se bavio Youtube-om i tim stvarima… Kad su shvatili da, recimo, jedna moja pesma, koja je imala 70-80 miliona pregleda, nije na Grandovom kanalu, obrisali su je – istakao je pevač Bane Bojanić i opleo po Popoviću:

Pevač Bane Bojanić otkrio do sada nepoznate detalje

– Onda je Saša ‘oborio’ to, ukinuo. Ko je zaradio od toga nemam pojma… Ja nisam ni od ovih drugih 40 miliona što je na ‘Grandu’ za pesmu ‘Samo pijan mogu'“.

Pevač Bane Bojanić

Folker je takođe jednom prilikom ispričao da se prve dve godine boravka u Americi bavio isključivo pevanjem, za šta je priznao da ima i svoje loše strane:

Pročitajte i – Pukla bruka – Evo zbog čega je Bane Bojanić napustio Srbiju, poznati pevač otkrio sve detalje

– Ja sam prve dve godine u Americi pevao. Normalno da sam radio i nastupe, po klubovima, crkvama u svakom gradu u Americi. Onda sam napravio grešku kada sam prihvatio da radim svadbe. To je katastrofa. Pogotovo kad su krenule društvene mreže.

– Ne pocenjujem nikoga, ali alkohol nekoga baci na veselje, a nekoga na agresiju. Te tamo koje bace na agresiju, zabranio bih im zakonom alcohol – ispričao je Bane svojevremeno u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages/ Instagram

Još iz kategorije