Pukla bruka: Evo zbog čega je Bane Bojanić napustio Srbiju, poznati pevač otkrio sve detalje

08.04.2023

14:00

By

pevač bane bojanić

Pevač Bane Bojanić, sin Miloša Bojanića, šokirao je domaću javnost kada je u jeku svoje muzičke karijere iznenada otišao u Ameriku i tamo pokrenuo sopstveni biznis.

Pevač Bane Bojanić je na vrhuncu karijere napustio Srbiju

Nakon što se u medijima pojavila priča da je pevač Bane Bojanić šurovao sa zemunskim klanom i da je zbog pokojnog Spasojevića pobegao u Ameriku, oglasio se i njegov otac Miloš koji kaže da su to laži i da neko namerno hoće da baci ljagu na njegove sinove.

Pročitajte: Otkrivamo – Miloš Bojanić plaća grehe iz prošlosti, vuče teško porodično proklestvo

pevač bane bojanić– Istina je da je on pevao tom Spasojeviću, tačnije on je bio gost tu gde je Bane nastupao. Pa, ko sve nije pevao devedesetih svima njima, kad pevaš u lokalu nekom, šta te briga ko su gosti. Jeste Bane prodao auto, kome od njih ne znam, ali kakve veze ima, okrenuo ga neko, hoće da kupi auto, prodao ga legalno. U šoku sam da ne mogu nikome od nas da nađu jednu mrlju, pa tako pričaju nebuloze. Moj sin Bane je u Ameriku otišao iz drugih razloga i naravno da je dolazio u Srbiju. Mi se Bojanići nikad nismo krili, jer nismo imali razloga za to. Sve što imam ja i moji sinovi poštenim i krvavim radom smo stekli. Nismo pijanci,
kockari, tako da ne može niko da nas blati – kaže Miloš.

Pročitajte: Bojaniću žena smešta švalerku, otac Miloš preduzeo hitne mere- Isplivali detalji FOTO

pevač bane bojanićPodsećanja radi, Bane Bojanić se pre nekoliko godina vratio na muzičku scenu   na opštu radost njegove mnogobrojne publike.

– Nisam mu ja kriv što je otišao u Ameriku kada je imao hitove. Kad god bi mi rekao da će se vratiti iz Amerike i da će snimiti album, nisam ga shvatao za ozbiljno. Međutim, jednog dana je stigao, otišao kod Braje i počeo da mi šalje pesme. Očekivao sam da će snimiti jednu, a ne album, ali on se uzdigao, pa je otišao i na Bali da snima spot- otkrio je Miloš tada i dodao:

Pročitajte: Porodica u strahu – Mikica Bojanić može da ostane invalid, mora hitno na intervenciju

pevač bane bojanić– Bane je za 17 godina do te mere uspeo u biznisu da sada može da se šeta i zeza sa pevanjem jer je svoj posao postavio na zdrave noge. Ima ljude koji rade za njega, a on koordinira odavde. Dobija sve informacije i dok je u automobilu, avionu… Zato ga nije bilo toliko dugo u Srbiji, ali čim je biznis postavio na svoje mesto, odlučio je da nastavi karijeru- zaključio je otac Baneta Bojanića.


SLIKE: Bojan Vuković, Ata images

Još iz kategorije