Lepa Lukić ima čak tri penzije: Otkrila koliko novca joj leže na račun

14.04.2024

18:00

By

Penzije Lepe Lukić

Penzije Lepe Lukić su česta tema u medijima

Pevačica Lepa Lukić jednom prilikom otkrila je kako je došlo do toga da ima čak tri penzije, kao i kolika su zapravo njena mesečna primanja.

Ona jednu penziju ima zbog godina staža, prima nacionalnu penziju, a od supruga je nasledila kanadsku penziju.

Penzije Lepe Lukić su česta tema u medijima, otkrila svoja primanja

– Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa – rekla je Lepa jednom prilikom.

Ona je takođe istakla da peva iz ljubavi, a ne potrebe.

– Što moram da nastupam ja? Ne moram. Ja pevam što volim. Što se novca tiče, ne moram nikad da zapevam! Imam dobra primanja, tri penzije. Kanadsku, jednu normalnu sa radnim stazom i imam nacionalnu penziju.

Penzije Lepe Lukić


– Ali, ja volim. To mene podmlađuje, vraća me u mladost, puna sam energije, ništa mi nije teško. Što meni treba uopšte da snimam, mogu da živim od pesama koje su bile i ostale veliki hitovi. Ali, hoću da obradujem moje fanove – rekla je svojevremeno Lepa.

Pročitajte: Lepa Lukić pala niz stepenice- Pevačica u lošem stanju hitno prevezena u bolnicu

Podsećanja radi, ona svojim čestim izjava vezanim za privatni život izaziva dosta komentara u javnosti. Naime, od malih nogu želela je da bude pevačica, a u tome ju je sprečavao brat.

Ona jednom prilikom otkrila da ju je brat čak i maltretirao zbog toga što je želela da se bavi muzikom.

Penzije Lepe Lukić

– Rođena sam u malom mestu u kojem je bilo sramota da žensko dete bude pevačica, a ja sam još u detinjstvu pevala kao slavuj. Kad zapevam u kući, ljudi su mislili da se čuje neka ptica. Toliko sam lepo i tačno pevala da su komšije dolazile do tarabe da me slušaju.

– Meni i mojoj majci to bude milo, pa sam odlučila da idem na audicije da okušam svoju sreću – priča Lepa i otkriva da je njen vrat poludeo zbog toga:

Pročitajte: Lepa Lukić nije došla da primi orden- Priznala šta se desilo kada su je pozvali

– Ja odem na takmičenje, a on poludi. Dođem kući, a on uzme prut ili kaiš, pa po meni. Dobijala sam batine, ronila krokodilske suze, ali od svog sna nisam odustajala.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije