Partner Snežane Đurišić na meti napada: Napravio dete studentkinji, ima prijavu za nasilje

31.01.2024

09:13

By

Partner Snežane Đurišić

Snežana Đurišić

Partner Snežane Đurišić na meti napada

Dečko pevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, nakon jednog gostovanja u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, u kojoj je govorio na temu zabrane abortusa u Americi, našao se na meti udara glumice Tamare Aleksić koja ga je tada isprozivala u svojim objavama na Instagramu.

Partner Snežane Đurišić

Partner Snežane Đurišić na meti napada, reagovao na tvrdnje

Ona je tada napisala niz optužbi na račun pevačicinog dečka koje su odjeknule u medijima.

– Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna. Što je ovo važno?

Partner Snežane Đurišić

– Zato što se stvara iluzija o javnoj raspravi tamo gde rasprave ne sme da bude, a kao navodni eksperti o pitanjima ženskog tela i egzistencije dovode se likovi koji imaju prijavu za nasilje u porodici i oni što su iskorišćavali svoju poziciju za intimne odnose sa studentkinjama. Potencijalna decu su dobra jer time mogu da se kontrolišu žene. Za rođenu decu ipak ne preuzimaju odgovornost. Realnost je da ovakvi ljudski odroni nemaju širu bazu i podršku, ali zbog medija koji žive od skandala dobijaju svojih 5 minuta, koji ženama bukvalno ugrožavaju život. Kako, pitate se?


Pročitajte: Snežana Đurišić zbog kuće od 30 miliona upala u dugove, danas živi u ovoj vili gde je stvorila oazu mira

– Tako što onda svaka šuša može da smatra šta žena sme, a šta mora. Ne mora abortus biti zvanično zabranjen da bi bio nedostupan ili urađen kasapinski. Ono što mnogi Miloševići ne znaju jeste da je hrabrost delovanje uprkos strahu. Nije da se mlađe generacije žena ne plaše, samo smo hrabre i spremne da se borimo zauvek za svoja prava – objavila je Tamara niz storija na njegov račun.

Partner Snežane Đurišić

Ginekolog Vanja Milošević, ove navode nije želeo da komentariše.

– Neću o ličnim odnosima da pričam, neću da se spuštam na nivo – ko šta kaže. Bilo da je reč o anonimnoj ili ne osobi

Još iz kategorije