Oženio se Zvezda Granda i bivši zadrugar: Najveća ljubav Mijane Kulić rekao „da“ 13 godina mlađoj partnerki

01.03.2024

16:30

By

Oženio se Mišel Gvozdenović

B.V.

Miljana Kulić

Oženio se Mišel Gvozdenović

Nekadašnji rijaliti igrač i pevač, „Zvezda Granda“, Mišel Gvozdenović izgovorio je danas drugi put sudbonosno „da“ svojoj 13 godina mlađoj partnerki. Iako je par već ranije dobio ćerku sada su se tek odluličili na ovaj korak te je sada zvanično i da se u crkvi oženio se Mišel Gvozdenović.

Oženio se Mišel Gvozdenović 13 godina mlađom partnerkom sa kojom ima ćerku

Mišel Gvozdenović i njegova partnerka Jana zakleli su se na večnu ljubav pred Bogom u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Banjici.

Posle crkvenog venčanja njih dvoje su otišli da zajedno sa zvanicama u restoranu proslave ovaj važan dan.

Njegova majka Hana se pojavila u crvenoj haljini do poda i nije krila sreću što ženi sina.

– Danas majka ženi sina – rekla je kratko ona za „Blic“.


Inače, ovo je drugi put da se oženio Mišel Gvozdenović jer su on i njegova partnerka već ranije imali opštinsko venčanje.

Pročitajte i: Milan Stanković ipak ne ide u manastir: Vraća se svojoj prvoj ljubavi, Rada je presrećna

Podsetimo, Mišel Gvozdenović bio je najveća ljubav rijaliti učesnice Mijane Kulić, međutim on se prošle godine ostvario i u ulozi oca kada je sa 13 godina mlađom izabranicom dobio ćerku.

Pre nego što je devojčica došla na svet Mišel je kratko izjavio:

– Supruga i ja čekamo bebicu, iskreno da vam kažem presrećan sam. Bože zdravlja dobićemo uskoro devojčicu. Supruga je u šestom mesecu trudnoćea, a ja jedva čekam da se ostvarim u toj ulozi – rekao je Mišel ushićeno medijima tada.

Pročitajte i: Drama u Zadruzi: Velika ljubav Miljane Kulić postaje otac, poznat i pol bebe FOTO

Inače, kao što je poznato Mišel je bio velika ljubav Miljane Kulić, dok se takmičio u Zvezdama Granda, Miljana mu je pisala ljubavna pisma i proganjala ga.

Nakon toga su se našli i u Zadruzi gde je bilo i više nego zanimljivo njihovo zajedničko učešće, a sada ostaje da vidimo kako će Kulićeva reagovati kada čuje za ovu novost.

Još iz kategorije