Ovo je 8 godina mlađi muž Vedrane Rudan: Aferu sa Srbinom je imala dok je bila u braku

08.03.2024

21:03

By

Vedrana Rudan najavila otkaz Irini Vukotić

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Muž Vedrane Rudan je pravi gospodin

Poznata književnica Vedrana Rudan je poznata po svojim oštrim izjavama koje odjekuju širom regiona.

Uvek direktna i otvorena često komentariše brojne poznate ličnosti, a o njenom privatnom životu se malo zna. Naime, ona je prošla kroz teške trenutke u mladosti. Zlostavljanje od strane oca, prvog muža, samo su neki od strašnih detalja koje je spisateljica ispričala jednom prilikom, a onda je uplovila u mirne vode.

Muž Vedrane Rudan je pravi gospodin, ne priča često o njemu u javnosti

Ono što je poznato je da ima jedan brak iza sebe, koji je trajao 14 godina, a u njemu je dobila ćerku Asju i sina Slavena.

Rudan je priznala jednom prilikom da je tokom braka imala aferu sa jednim mlađim advokatom, nakon čega se razvela, ponovo udala i sada uživa u ljubavi sa advokatom Ljubišom Drageljevićem, koji je inače Srbin i mlađi je od nje osam godina.

Jednom prilikom je i pričala o njima i njihovoj ljubavi.

Porčitajte: FOTO Gala slavlje za naslednika- Prija sinu organizovala rođendan za pamćenje, torta na četiri sprata, desetine animatora;

– Ljubiša me je naučio toleranciji. Promenio me nabolje. A moja deca su mnogo obrazovanija od mene. Slaven je pročitao hiljade knjiga, a Asja govori četiri jezika, ali ja sam im loš đak. Nemam više vremena za učenje.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr)

– Međutim, deca su mi svojim rođenjem pokazala da postoji bezuslovna ljubav. Bez obzira na to šta oni učine, ja bih stala uz njih. Ne, naravno, iza postupka, ali sigurno iza njih – rekla je Rudan svojevremeno.

Vedrana je jednom prilikom javno pričala o zlostavljanju od strane bivšeg muža.

– Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume, ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve, e, ti si taj. Signale druge nisam želela da vidim. Moj prvi muž je bio moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata.

Muž Vedrane Rudan

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

– Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese buket cveća i kaže ti: „Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu“ – ispričala je ona svojevremeno.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije