Problemi za pevačicu: Otac ljut na Radu Manojlović, nakon svađe sa bratom novi haos

18.02.2024

16:00

By

Otac ljut na Radu Manojlović

Otac ljut na Radu Manojlović

Rada Manojlović nedavno je priznala da sebe ne vidi u ulozi majke i da neće da rađa decu samo zato što se to očekuje od nje.

Otac ljut na Radu Manojlović zbog njene izjave

Ta izjava je naljutila njenog oca Radeta koji godinama unazad pokušava da objasni ćerki da živi za to da drži unuče u naručju. Kada ga je pevačica posetila u Četerežu shvatila je da joj je tata ljut, ali nije znala zbog čega dok nisu ušli u raspravu i on joj je rekao da joj ta izjava nije bila na mestu, te da on i dalje smatra da treba da rodi dete što pre jer već ima 38 godina.

Otac ljut na Radu Manojlović

– Tata je rekao Radi da ne zna da li je svesna šta je izjavila i da se on zbog toga baš razočarao. Objasnio joj je da dete ne može da se meri ni sa čim u životu i da ne vrede ni karijere, ni novac, ako nisi ostvaren kao roditelj. Na sve to joj je odbrusio da ne zna ko će da je oženi nakon tog ašto je rekla da neće da rađa decu.

Pročitajte: Jeziva istina- Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

– Radu mu je objasnila da ne želi da se pravda u javnosti više i da kada se bude desio trenutak da ona ostane u drugom stanju to će podeliti sa svima, ali joj je muka više od pritiska što nije do sada rodila dete. Rekla mu je da je to izjavila samo da je novinari više ne bi pitali za decu. Njenog tatu je to malo umirilo i naglasio joj je da on živi za taj dan da uzme unuče u naručje- rekao je izvor blizak pevačici.

Otac ljut na Radu Manojlović
Inače, Rada je nedavno i objasnila zašto još uvek ne razmišlja o deci i porodici, iako se spekulisalo da ima tajni dogovor sa Milanom Stankovićem da naprave dete.


-Partneri sa kojima sam bila su pomislili u nekom trenutku da je problem u njima, ali nije, ja sam problem, ja nemam još taj osećaj da trebam da imam dete. To je velika odgovornost i nisam za to da trebam da rađam zbog drugih, nije mi proradio taj instikt- rekla je pevačica.

Još iz kategorije