Opljačkana Sandra Afrika: Pevačica van sebe, evo šta je sve nestalo

19.04.2024

18:00

By

Opljačkana Sandra Afrika

Antonio Ahel/ATAImages.

Opljačkana Sandra Afrika u Sloveniji

Kako prenose domaći mediji, pevačica Sandra Afrika opljačkana je na pumpi u Sloveniji.

Ona se vraćala sa nastupa iz Austrije u koju je išla svojim automobilom. Kako je objasnio izvor, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji kroz koju je samo prolazila, a tada je sve počelo.

Opljačkana Sandra Afrika u Sloveniji, pevačica se oglasila

– Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak.

– Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo – započeo je izvor, pa nastavio:

Opljačkana Sandra Afrika

– Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli.


Pročitajte: Sloboda Mićalović završila u bolnici- Glumica priključena na infuziju

– Katastrofa, ljudi, su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme – kaže izvor, pa dodaje:

Opljačkana Sandra Afrika

– Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali.

Pročitajte: Sandra Afrika u obračunu sa komšijom- Pretio da će pustiti staforda na nju

– Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu – zaključuje izvor.

Još iz kategorije