Oglasila se Rada Manojlović nakon što ju je brat odbio za duet: Samo jedno izustila

12.02.2024

15:02

By

Oglasila se Rada Manojlović zbog brata

Oglasila se Rada Manojlović zbog brata

Nakon što je brat Rade Manojlović odbio da snimi duet sa njom, u medijima je počelo da se spekuliše o njihovom odnosu.

Oglasila se Rada Manojlović zbog brata Nenada

Naime, Rada je svojevremeno na društvenoj mreži „Iks“ napisala kako je niko neće više praviti ludom zbog čega su svi mislili da je ove reči posvetila upravo Nenadu, nakon njegove izjave da nije želeo da snimi duet jer mu se pesma nije dopala.

Oglasila se Rada Manojlović zbog brata

Pevačica se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je napisala:

– Ne, moj tvit se ne odnosi na mog brata i molim medije da ne forsiraju problem gde ga nema, a i da ga ima, to bismo svakako nas dvoje rešili privatno, ne preko društvenih mreža. Dakle, nema problema između nas niti će ih ikad biti –  napisala je Manojlovićeva na svom Instagramu.

Podsetimo, Nenad je na rođendanu kod Žike Jakšića nedavno progovorio zbog čega je odbio da snimi duet sa sestrom Radom, a ova priča je u medijima izazvala pravu buru.


Oglasila se Rada Manojlović zbog brata

– Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra reči otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zameram, normalno – rekao je on za Grand i dodao:

Pročitajte: Poreska upala u Grand zbog Darka Lazića- Saša Popović otkrio detalje, umešana Rada Manojlović

– Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim jer mi je ona draža od svih pevača, ali mi se pesma nije svidela.

Oglasila se Rada Manojlović zbog brata

– To što se ona naježila ja nju, ne delimo mišljenje, ona je najavila da je me nije ni pitala, ali je to bilo prevremeno. Ne mora to da bude neka tema gde smo se mi rastali, može neka veselija – završio je Nenad Manojlović.

Još iz kategorije