Ovako se zaista ponaša prema ćerki, Ivan Bosiljčić otkrio: Sad znam da je normalna

14.03.2024

15:03

By

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom

Photo: M. M./ATAImages.

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom

Naš poznati glumac Ivan Bosiljčić je godinama u skladnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom iznenadio je sve

Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju ćerku Ninu. Ona se svega nekoliko puta pojavila u javnosti sa popularnim roditeljima, a poznati par neretko ističe da je Nina centar njihovog sveta, te da se maksimalno trude da budu što bolji i ispravniji roditelji.

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ipak, da nije sve toliko besprekorno kako se čini na prvi pogled, potvrdio je i glumac, pa otkrio jednu anegdotu iz njihovog porodičnog doma.

Moram da ti ispričam jednu anegdotu. Nina kada je dobila trojku, svi su se malo uzdrmali jer je stvarno vrlo dobar odličan đak, ali tata je dao novac.

Pročitajte: Za mesec dana 10 kg manje- Ovo je dijeta Lepe Brene zbog koje je u top formi

Kaže: „Ali tata, o čemu se radi?“ Ja kažem: „Ne, ne, sad znam da si normalna“ – kazao je kroz smeh Ivan, pa dodao u istom maniru:


– Da ti kažem, malo se plašim svake vrste besprekornosti, tako da mi se sviđa što ume i da popusti, da bi se vratila u visine – rekao je glumac, prenosi „Srećna Republika“.

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom

Poznati glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević važe za veoma skladan par na domaćoj javnoj sceni, a glumac i pevačica su u braku više od 12 godina.

Pročitajte: Pred očima Jelenine porodice- Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu, pevačica otkrila sve

Ovo dvoje umetnika su se pre braka zabavljali godinu dana, a onda su raskinuli na neko vreme, pa obnovili romansu, jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Odnos Ivana Bosiljčića sa ćerkom

Podsećanja radi, Ivan i Jelena su jedno vreme izbegavali da svoju naslednicu izlažu medijskom pritisku, odbijali su da je fotografišu za naslovne strane poznatih magazina, a bili su veoma pažljivi i kada su slike da njom objavljivali na društvenim mrežama.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije