Pred očima Jelenine porodice: Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu, pevačica otkrila sve

06.02.2024

21:02

By

Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu

Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu

Pevačica Jelena Tomašević godinama uživa u skladnom odnosu sa glumcem Ivanom Bosiljčićem, a u njihovom domu vladaju razumevanje, ljubav i smeh. Više puta su govorili o tome kako su odgojeni na isti način, te tako vaspitavaju i ćerku Ninu.

Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu

Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu, Jelena sve ispričala

Njih dvoje često zasmeju narod svojim anegdotama, a to je uradila i Jelena nedavno, kad je gostovala na jednoj makedonskoj televiziji.

Naime, ona je ispričala kako je Ivana upoznala sa porodicom. Ivan je rodom iz Užica, a Jelena je rođena u Kragujevcu.

Pročitajte: Rastanak je bio neminovan! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić rekli kraj, pevačica priznala- Ubila me kontrola

– Dovela sam ga u Kragujevac da ga upoznam sa roditeljima, sa mojom babom Bosiljkom, to je očeva majka koja živi u kući iznad naše, i sa baba Ružom, maminom mamom.

– Oni su se lepo ispričali i upoznali i kad je Ivan otišao, došla baka Ruža kod baka Bose na kafu i ja tamo negde u kuhinji čujem njih dve kako pričaju. „Je li, prijo, kako ti se dopao Jelenin momak“, pita baka Ruža baka Bosu. Na šta ova odgovara:


Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu

– Da ti kažem, prijo, mnogo lep dečko, vidi se iz dobre porodice, sve ima manire i to, ali ne valja mu poso.

– Pa što, prijo? – insistirala je Ruža.

Pročitajte: Isplivala prva fotografija- Sa ovom poznatom damom je Ivan Bosiljčić zamenio Jelenu Tomašević FOTO

– „Pa ljubi se tamo sa ženama u filmovima i serijama, ja sve držim daljinski da promenim kad krene“, odgovara Bosa, a Ruža će: „I bre, prijo, šta bi rekla da je ginekolog?“ – ispričala je Jelena za „Eden na eden“, a isečak iz emisije je osvanuo na društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara.

Ivan Bosiljčić ljubio drugu ženu

Podsećanja radi, Jelena i Ivan su u srećnom braku , a kao krunu ljubavi imaju ćerku Ninu koja je njihova najveća radost i snaga.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije