Šokantno: Otkriveni detalji stravičnih razgovora poznate glumice sa Branislavom Lečićem

11.03.2024

15:15

By

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića

Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića izazvao lavinu komentara

Glumac Branislav Lečić govorio je u brojnim medijima o svom suđenju sa mlađom koleginicom Anđelom Jovanović.

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića ne prestaje da se komentariše

Održano je prvo pripremno ročište, a suđenje je zakazano za 30. septembar. Podsetimo, Lečić je tužio Anđelu za povredu uvrede i časti nakon što je odbila da snima scene sa njim u seriji „Radio Mileva“, nakon čega je njegovu ulogu dobio Irfan Mensur.

– Ja ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Je l’ podržavate to da se nekome ukine pravo na rad? Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme.

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića

– Ja sam potpisao ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa Danijelom, onda je to potpuno ludilo. Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice.

Pročitajte: Anastasija više nije mogla da ćuti- Obratila se javno svekru, kakav otac takav sin

– Je l’ ja treba da budem kolateralna šteta? Je l’ želite da me vidite mrtvog? Je l’ to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži da zidati svoja poverenja! – rekao je Lečić za „Informer TV“.


Naša poznata glumica, Mirjana Karanović, pružila je podršku Anđeli, pa otkrila kroz šta sve glumice prolaze, a o čemu često ne govore:

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića

– Ja nikada nisam bila bespomoćna, imala sam karijeru od samog početka i imala sam moć. Svaka glumica koja ima karijeru – ima i moć. Njih producenti ne diraju! Moje studentkinje su se ohrabrile da govore o tome šta su doživljavale na tim kastinzima, svašta sam čula, od ljudi koji su bili prisutni, šta se tu izgovara, ali o tome se ne govori. Mi živimo u društvu koje još uvek smatra ono „Daj, nemoj da se femkaš“, što je jezivo – govorila je Mirjana Karanović za Star.

Pročitajte: Ove čizme su hit sezone- Anđela Jovanović ih sa ponosom nosi, savršeno idu uz sve kombinacije FOTO

Ostaje da vidimo kako će se ova situacija rešiti, a izazvala je mnoštvo reakcija i javnost u svakom smislu podigla na noge.

Odnos Anđele Jovanović i Branislava Lečića

Podsećanja radi, oglasio se i Anđelin otac, naš slavni glumac Dragan Jovanović koji je istakao da je izuzetno ponosan na svoju ćerku.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije