Aleksandra Mladenović zablistala u belom: Novi dečko ne skida pogled sa nje dok je nežno grli, komentari pljušte

15.05.2024

15:00

By

Novi dečko Aleksandre Mladenović

Bojan Vuković

Novi dečko Aleksandre Mladenović zaslužan je za osmeh na pevačicinom licu

Pevačica Aleksandra Mladenović i njen izabranik Darko Dobričanin pre nekoliko dana otputovali su na luksuznu destinaciju Maldive gde uživaju , odmaraju i odlično se provode.

Novi dečko Aleksandre Mladenović odveo pevačicu na egzotičnu destinaciju

U sve to uverili smo se putem pevačicinog Instagram naloga gde gotovo svakodnevno pratioce obaveštava kako provode vreme, a takođe ona nije želela da skriva da je dečko Aleksandre Mladenović drži kao malo vode na dlanu, te da se na svaki način trudi da joj udovolji.

Novi dečko Aleksandre Mladenović

Kupanje po kiši, romantične vožnje nestvarnim predelima jedne od najlepših lokacija na svetu, luksuzni restorani i uživanje uz skupa vina, samo su neke od stavki kojima se novopečeni par pohvalio na društvenim mrežama, a sada je osvanula i fotka na kojoj je vidno da im veza odlično napreduje.

Novi dečko Aleksandre Mladenović

 


– Moja ljubav – uz nezaobilazno srce opisala je fotku pevačica koja je zablistala u beloj modnoj kombinaciji pripijenoj uz telo, te možda i naslutila na skorašnje venčanje koje bi moglo biti organizovano u sličnom ambijentu.

Novi dečko Aleksandre Mladenović

Opušteni, prelepi i nikad zaljubljeniji, novi dečko Aleksandre Mladenović i muzička zvezda prikupili su mnoštvo lajkova i komentara na kontu savršenog sklada i harmonične veze koju više od javnosti ne žele da kriju, iako su to na početku želeli.

Novi dečko Aleksandre Mladenović

Podsećanja radi, Aleksandra je nedavno imala saobraćajnu nezgodu i tim povodom putem Instagrama se obratila svima koji su bili zabrinuti za njeno stanje:

– Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slaviću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povređena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvek u blagom šoku – navela je Aleksandra tada, pa dodala:

Pročitajte i – Nove vesti iz doma Aleksandre Mladenović – Njen novi dečko povukao potez zbog kog pevačica sija

– Da ne zaboravim da naglasim… Sve što se ispostavi da je moja krivica snosiću posledice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro – saopštila je i otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram

Još iz kategorije