Nije sve baš tako idealno kako se čini: Muž Ane Sević ljut na pevačicu, zamerio joj jednu stvar

02.03.2024

16:00

By

Muž Ane Sević

Muž Ane Sević ljut na pevačicu

Ana Sević zamenila je Sanju Kužet u “Zvezdama Granda”, a kako saznaje Star, njenom mužu Danielu nije bilo pravo zbog toga. Upravo to je i razkog zašto se muž Ane Sević naljutio.

Muž Ane Sević nezadovoljan njenim izborom

Iako ona kaže da se obradovao što je počela da radi, kako navodi izvor blizak ovom bračnom paru, Daniel je ipak bio za to da se ona vrati u muzičke vode i snimi hit.

– Ana je odmah pristala da vodi “Zvezde Granda”, čim je Popović okrenuo telefonom. Kada je rekla svom suprugu da počinje da radi i da će biti voditeljka on je podržao, ali joj je objasnio da je ona pevačica i da je trebala da snimi hit pesmu koju bi promovisala, a onda bi bilo okej da vodi i emisiju – kaže izvor.

Pročitajte i: Dom Zlate Petrović zavijen u crno: Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Ana nije obraćala pažnju na to što joj je rekao, bila je baš srećna što je Saša nju zvao da zameni Sanju. Dosta su ona i Daniel pričali o njenoj muzičkoj karijeri i ona mu je nekoliko puta objasnila da ne planira da snima bilo šta, kao i da ako bi snimila pesmu morala bi da krene sa nastupima, a kako ima troje dece to bi joj bilo naporno – ističe izvor blizak paru.

 

Muž Ane Sević

Ana Sević sa mužemDragan Gajić


– Ovako je na sceni, prisutna u medijima, ali ne mora da radi po klubovima i bude celu noć van kuće. Daniel se nada da će ona da ga posluša i da snimi i pesmu jer on obožava kako ona peva i žao mu je da to ne iskoristi – kaže za Star izvor blizak Ani i Danielu.

Pročitajte i: Palme na krovu, a unutra… – Posle stana sa bazenom u ovoj luksuznoj kući sada uživa Ana Sević

– Srećna sam što opet stojim na ovoj sceni, prošlo je dosta godina, ali se osećam kao da sam juče vodila “Neke nove klince” – istakla je Ana.

– Super je energija, ja sam tu da budem podrška i takmičarima jer sam se i sama takmičila i znam kako im je -rekla je Sevićeva.

IZVOR: Star

SLIKE: Star

Još iz kategorije