Nema veće sreće: Samo što je Rialda izgovorila DA stižu još lepše vesti

21.03.2024

12:45

By

Rialda Karahasanović trudna

Antonio Ahel/ATAImages

Rialda Karahasanović trudna

Nekadašnja učesnica Zadruge, Rialda Karahasanović rekla je nedavno sudbonosno „da“ svom izabraniku, izvesnom Elvisu Biberoviću, a kako prenose domaći mediji ona je sada u blagoslovenom stanju.

Rialda Karahasanović trudna, o lepim vestima još uvek ćuti

Naime, Rialda i Biberović su bili na Maldivima kada joj je pripremio romantičnu večeru na plaži gde ju je pitao da se uda za njega. Ona je na mrežama tada objavila i verenički prsten, a kako piše Republika sada stižu česitke drugim povodom jer je Rialda Karahasanović trudna.

Ipak, ona ove lepe vesti još uvek nije objavljivala na mrežama.

Pročitajte i: Zbog njega se razvela: Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

Vest da je u drugom stanju skrivala je i od svojih prijatelja, međutim izvor blizak pevačici podelio je privatne detalje iz Rialdinog života, piše Republika.

Rialda Karahasanović trudna

Podsećanja radi, bivša zadrugarka je nakon nekoliko burnih veza, po svemu sudeći, konačno pronašla emotivnu stabilnost, što je privaklo veliku pažnju javnosti. Ona je, podsećanja radi, prijavila bivšeg dečka Kenana Tahirovića, s kojim je romansu započela na imanju u Šimanovcima, za fizičko nasilje.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

Rialda Karahasanović je ranije govorila o teškom periodu nakon razvoda i finansijskim problemima sa kojima se suočavala.

Pročitajte i: Rekla je sudbonosno DA: Verila se Rialda, njen izabranik zaludeo žene širom regiona

– Ja sam sav taj novac i način života ostavila i otišla iz kuće sa 50 maraka, odnosno 25 evra. Sve što sam danas, sama sam napravila. Naravno, pomogli su mi prijatelji i saradnici i hvala im na tome.

– Za ovih pet godina otkako sam se razvela bila sam u teškim situacijama, kasnila sam s plaćanjem kirije, gasili su mi Internet, bila sam u dugovima, pozajmljivala sam pare od kamataša, ali sam se izdigla iz svega – priznala je Rialda jednom prilikom za domaće medije.

IZVOR: Republika

Još iz kategorije