Najslađi prizor koji ćete danas videti: Ovako sin Aleksandre Prijović uživa na snegu

25.01.2024

20:01

By

Aleksandra Prijović posetila Beli Manastir

Naslednik Aleksandre Prijović uživa na snegu

Pevačica Aleksandra Prijović rešila je da malo predahne nakon brojnih koncerata i nastupa koje je imala krajem 2023. godine.

Porodica zimske dane provodi na Kopaoniku, odakle je prvo Prija je podelila zimsku idilu i pogled iz toplog i udobnog doma, a zatim je i njena svekrva Zorica Nakić podelila neodoljive trenutke.

Naslednik Aleksandre Prijović je pravi lepotan

Majka Filipa Živojinovića uživala je sa unukom Aleksandrom u zimskim sportovima.

Zorica je pokazala kako je mali Aki već vešt u skijanju, a njihove predivne porodične trenutke pogledajte na slikama koje se nalaze u okviru teksta.

Naslednik Aleksandre Prijović

Podsetimo, Aleksandra Prijović ispričala je nedavno kako ju je u Majamiju Filip Živojinović i verio.


– Da, sedeli smo na plaži i na plaži me i verio. Toliko volim taj grad, valjda zato što smo te prve zajedničke trenutke proveli tamo. Kad smo krenuli da se zabavljamo, ja sam otišla i nekako mi je to tako ostalo u sećenju. Uvek kada idemo, ja se setim toga koliko je, jer naravno, mislim, danas je takođe lepo, ali to nekako, kada smo se upoznali, kada smo te krenuli sa zabavom, uvek se ljudi najviše, najradije sećaju tih trenutaka – kaže Aleksandra a na pitanje da li se nećkala kada je Filip zaprosio odgovara:

Pročitajte: Uplakana Aleksandra Prijović van sebe- Mama joj dobila otkaz, tetka dala pare za haljinu

Naslednik Aleksandre Prijović

– Nisam se nećkala. Šokirala sam se, nisam očekivala. Mada mi je bio sumnjiv, rekao ma nema šanse, sad će baš… Na plaži, sedeli smo na peškiru. Bilo je jako lepo, jako emotivno i pili smo koktele, pa smo zvali naše porodice, onda su svi plakali, naravno. Ko što radi, mi plačemo – rekla je Aleksandra u jednoj emisiji.

Još iz kategorije