Jelena Karleuša napadnuta u Beogradu: Hitno se oglasila i otkrila detalje

19.12.2023

13:00

By

Napad na Jelenu Karleušu

Antonio Ahel/ATAImages

Napad na Jelenu Karleušu dogodio se u Beogradu

Pevačica Jelena Karleuša je u nedelju obavila svoju građansku dužnost i izašla na glasanje. Ipak njen dolazak na glasanje nije prošao bez incidenta.

Napad na Jelenu Karleušu šokirao javnost

Kako je i sama otkrila okupljenim novinarima, ona je doživela veliku neprijatnost na biračkom mestu na Savskom Vencu i to od koordinatora koji su bili tu da zavedu red i mir.

– Obavila sam građansku dužnost. Malo smo istrpeli uvrede od strane koordinatora, ali eto, valjda je to cena kad si javna ličnost. Ja sam stajala u redu, ne znam zašto ni čime sam to zaslužila. Umesto da se bave time da naprave malo reda, da ne stojimo svi u ovakvim gužvama, posebno stariji ljudi i invalidi, oni su se bavili time da vređaju mene. Ali dobro, nisam imala nikakav komentar i to je to – istakla je ona.

Napad na Jelenu Karleušu

Poručila je da je veoma važno iskoristiti svoje glasačko pravo:

– Najvažnije, apsolutno najvažnije. Zato što je reč o budućnosti naše zemlje, nas, naše dece i treba da izaberemo one najbolje – dodala je Karleuša.


Pročitajte: Porodica van sebe- Jelena Karleuša mora na hitnu operaciju, sve se desilo iznenada

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša je oduševila je sve prisutne, prvenstveno svojom odgovornošću, a zatim i stajlingom, budući da je „izdominirala“ u potpuno crnom autfitu.

Tašna je posebna priča – u pitanju je „Šanel“ (Chanel) model iz klasične kolekcije, izrađen od najfinije, proštepane teleće kože i metala u tonovima zlata. Cena je, na sajtu modne kuće, oko 11.000 dolara odnosno oko 10.000€.

Još iz kategorije