Najlepše vesti: Trudna ćerka Siniše Mihajlovića, a zbog imena će svi biti ponosni

15.04.2024

17:00

By

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića na svet će doneti sina

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija je trudna po drugi put. Naime, ovu vest je ona  otkrila nedavno u jednoj emisiji.

Njena porodica postaće bogatija za još jednog člana, a poznato je i kog pola će biti beba.

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića na svet će doneti sina koji će dobiti ime po dedi

Gostujući u jednoj emisiji trudna ćerka Siniše Mihajlovića otkrila je da čeka sina, a onda i da planira da mu da ime po svom pokojnom ocu. Ova vest obradovala je sve ljude koji su pomno pratili Sinišinu karijeru i život do poslednjeg dana.

Zahvaljujući prvenstveno njegovoj porodici, koja ga veoma često spominje kako u javnosti tako i na društvenim mrežama, Siniša i dalje živi među nama.

Podsećanja radi, slavni golgeter Siniša Mihajlović izgubio je borbu sa opakom bolešću 16. decembra 2022. godine a cela Srbija i Italija i dan-danas tuguje za najvećim šampionom fudbala.


Tokom čitave borbe sa leukemijom njegova porodica stajala je tik uz njega a najveću ljubav i podršku, pored dece, dobijao je od supruge Arijane koja ga nije napustila nijednog trenutka.

Pročitajte: Zvezdan Slavnić ne može bez nje- Ona je moja najveća ljubav za ceo život

Siniša počiva na groblju Verano, jednom od najstarijih u Rimu, večnoj kući mnogih istaknutih ličnosti italijanskog javnog života. Legenda srpskog i italijanskog fudbala je ispraćena na veličanstven način, a tu nije kraj jer se i dalje legendarnom Mihi odaju počasti širom Apeninskog poluostrva.

Trudna ćerka Siniše Mihajlovića

Kako prenose srpski mediji, posmrtni ostaci čuvenog Mihe biće premešteni na počasno mesto, prema odluci gradonačelnika Rima Roberta Gvaltijerija.

Pročitajte: Slomljena od tuge i bola- Na venčanju ćerke Siniše Mihajlović samo je ona bila u crnini FOTO

Ista čast biće ukazana i Maruciju Konstanci, poznatom novinaru i voditelju koji je nedavno preminuo.

Još iz kategorije