Nikada joj gore nije bilo: Miru Škorić verenik prevario sa muškarcem, ovo su detalji

12.03.2024

15:03

By

Mira Škorić otkrila recept

Photo: M.M./ATAImages

Miru Škorić verenik prevario sa muškarcem

Poznata pevačica Mira Škorić iza sebe ima jedan brak. Ona iz pomenute ljubavi ima ćerku Milivu, ali malo je ko znao šta se pevačici desilo pre izvesnog vremena.

Miru Škorić verenik prevario sa muškarcem, ovo su detalji

Naime, Škorićeva se našla u centru skandala kada je javno priznala da je verenika zatekla u preljubi sa muškarcem. Objasnila je da je verenika želela da iznenadi, te mu nenajavljana došla u stan u kom je imala šta da vidi.

Miru Škorić verenik prevario sa muškarcem

– Zbog posla sam bila sprečena da neko vreme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspela da odložim neke obaveze, rešila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana, nisam mu se najavila, a kada sam ušla….

Pročitajte: Sve se desilo zbog alkohola- Dušica Jakovljević zvala muža poznate pevačice u 5 ujutru

– Evo i sada se ježim od toga! Uhvatila sam ga s muškarcem! Toliko sam povređena i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povredio, izgubila sam veru u ljubav – iskreno je ona tada.

Pevačica nije krila koliko je tada bila povređenja, ali i da je nakon te nemile situacije prestala da veruje u ljubav.


Miru Škorić verenik prevario sa muškarcem

Antonio Ahel/ATAImages

Podsećanja radi,  slavna pevačica je izgovorila sudbonosno ”da” uglednom hirurgu Vasiliju Jeremiću, a kuma na venčanju bila im je Ana Bekuta. Među  zvanicama su se našli Ceca i Željko Ražnatović, Dragan Kojić Keba, Marinko Rokvić, Rođa Raičević i mnogi drugi.

Mira i Vasilije proveli su deset godina u braku, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Zdravo i ukusno- Mira Škorić otkrila recept za jelo koje ćete obožavati FOTO

Bivši muž Mire Škorić je nakon razvoda sreću pronašao pored Bojane Bajrušević, dok pevačica novog partnera nije predstavila javnosti. S druge stane, Mirina i Vasilijeva ćerka krenula je očevim stopama, završila je medicinu i zaposlila se u bolnici.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije