Godine borbe sa opakom bolešću: Mira Škorić o kanceru koji je slučajno otkrila

19.03.2024

14:00

By

Mira Škorić o borbi sa kancerom

Mira Škorić o borbi sa kancerom

Pevačica Mira Škorić vodila je godinama bitku sa opakom bolešću a nedavno je otkrila koje je simptome imala a koje je potpuno zanemarivala te je tako progovorila Mira Škorić o borbi sa kancerom koja je trajala godinama.

Mira Škorić o borbi sa kancerom koji je slučajno otkrila

Mira Škorić više od 15 godina vodila je borbu sa karcinomom štitne žlezde o čemu je jednom prilikom javno progovorila.

Čitav život radim na tome da izgradim imunitet, moram tako zbog situacije i naravno da to nije lako. Ja se 15 godina borim s karcinomom, pre toga nikada nisam vodila računa o zdravlju, nekako sam bila nemarna i sasvim slučajno sam saznala da sam bolesna – ispričala je Mira Škorić i nastavila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Skoric (@miraskoric)

– Osećala sam umor, pa sam spontano otišla na neke preglede, a kasnije me je sačekala dijagnoza za koju nisam ni mogla da pomislim da će mi se desiti. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. Onda čujete sa čime se suočavate, kad mi je doktor rekao da imam kancer, prvo sam odbijala da u to poverujem – iskrena je bila Škorićeva.

Pročitajte i: Svi su zurili u nju: Melina Džinović prvi put u javnosti nakon razvoda FOTO

– Operacija je trajala punih šest sati. Imala sam karcinom u metastazi. Verujte mi, nisam se uplašila za život jer nisam želela da prihvatim bolest. I ta intervencija je prošla, a onda su usledile kontrole. Kada sam ponovo uradila biopsiju, rezultati nisu bili dobri. U jednom trenutku sam od muke sama sebi počela da se smejem. Odlučila sam da lečenje koje je usledilo sakrijem od porodice. Kad god bih ležala na Institutu, njima bih rekla da sam na turneji – isričala je ranije Mira i dodala:


– Jedino je moja rođena sestra Biljana bila upućena u sve i sve vreme bila uz mene. Naša pokojna majka Milka je sumnjala da nešto nije kako treba, pa me je zvala i po nekoliko puta dnevno. Redovno sam joj se javljala na telefon iz šok – sobe i pravila se kao da je sve super, a zapravo ništa nije bilo kako treba – otkrila je pevačica za „Glossy“.

Pevačica je istakla da je u svakom momentu imala ogromnu podršku bliskih ljudi, kao i kolega koji su je non-stop zvali da vide da li je sve u redu.

– Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno – zaključila je pevačica.

Još iz kategorije