Miljanin dečko saznao rezultate DNK testa: Otkriveno da li je otac devojčice

20.03.2024

17:03

By

Agresija Miljane Kulić

Miljanin dečko saznao rezultate DNK testa

Sadašnji dečko Miljane Kulić, učesnik Elite Darjan Radomirović nedavno je napustio rijaliti  kako bi otišao na Biološki fakultet zbog uzimanja uzorka za DNK analizu. Naime,  sada je saznao da li je otac devojčice.

Miljanin dečko saznao rezultate DNK testa, poznato da li je otac devojčice

U Beloj kući njega je Janjuš upitao za rezultate.

Darijane šta se desilo jutros kada si izašao? – upitao je Janjuš.

– Čekao sam taj dan u neizvesnosti, danas sam bio u sudu. Dobio sam informacije, video sam pri završetku 99.999 posto, srećan sam što sam postao otac i eto što se ta moja letnja avantura završila lepim ishodom. Mala se zove Nera, video sam ja na institutu, zaljubio sam se u nju čim sam je video – rekao je Darijan.

Koliko ti imaš dece? – upitao je Janjuš.

Miljanin dečko


– Druga ćerka, ja ću se njoj posvetiti maksimalno i drugoj ćerki, deci je potrebna očinska figura, ja nisam spavao ni sinoć ni danas, bio sam u Požarevcu – rekao je Darijan, koji je otkrio da mu partnerka Miljana velika podrška.

Pročitajte: Nakon konflikta usledio kraj braka- Poznato zbog čega se razvela Seka Aleksić

Miljana mi daje punu podršku u tome da budem dobar otac i da snosim punu odgovornost. To što je prihvatila meni znači i daje mi vetar u leđa, prvu stvar koju ću uraditi vozim za Kostolac i idem da je vidim – rekao je Darijan.

– Pozdravio bih Anu, zahvalio bih joj se što mi je rodila ćerku, njen izbor što je rodila Neru iako je bila letnja avantura, hvala joj – rekao je Darijan.

Miljanin dečko

Inače, on je nedavno u Eliti ispričao sve o avanturi koju je imao sa tom devojkom. Upoznao je na moru, ali nije bio siguran da li je dete zaista njegovo.

Pročitajte: Miljana Kulić u panici, saznala istinu o dečku- Odmah je tražila da se testira

– Iako prvobitno nije zahtevao DNK test, situacija je postala sumnjiva kada je majka deteta izbegavala da se to dokaže, čime je podstakla Radomirovića na odluku o testiranju.

Još iz kategorije