Marija Serdar iz „Pinkovih zvezdica“ osvanula na Karleušinom Instagramu: Svi su u čudu koliko je smršala i kako sada izgleda

21.05.2024

11:30

By

Marija Serdar iz

Youtube printscreen

Marija Serdar iz „Pinkovih zvezdica“ sada izgleda potpuno drugačije

Pre skoro devet godina, preslatka buca, Marija Serdar predstavila se javnosti u dečijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice” gde je i odnela pobedu. Svojim anđeoskim glasom osvojila je mnogobrojnu publiku koju je sjajnim izvedbama dovodila i do suza.

Marija Serdar iz „Pinkovih zvezdica“ neprepoznatljiva, ispunila obećanje i smršala 25 kilograma

Budući da su joj tada mnogi ukazivali na kilažu, tinejdž zvezda koja je tada bila bucmasta, obećala je da će se istom pozabaviti, te da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, a onda i zbog poštovanja prema publici i sceni.

Marija Serdar iz

Da je obećanje ispunila imamo prilike da se uverimo putem njenog Instagram naloga, gde je veoma aktivna i gde deli fotografije iz svoje svakodnevnice, a na istim je vidno kolika se zapravo Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica promenila oslabivši više od 25 kilograma.

Sada je i pop diva Jelena Karleuša na svom Instagramu koji prati skoro 2 i po miliona ljudi objavila je Marijin snimak dok peva njenu pesmu i time dodatno oduševila fanove.

Marija Serdar iz


Čim se oslobodila viška kilograma, njeno lepo lice došlo je do punog izražaja i nema ko nije izrazio divljene za trud talentovane devojke čija istrajnost mnogima može poslužiti kao primer.

Po svemu sudeći, Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica na dobrom je putu da svoj stas dovede do savršenstva, a jedan od prioriteta njoj je i obrazovanje, o čemu je pre nekoliko godina otvoreno govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @marija_serdar

Otkrivajući svoje planove za budućnost Marija se tada osvrnula i na muzičko takmičenje u kom je učestvovala i pobedila te dodala Koliko toga se u njenom životu promenilo.

Pročitajte i – Druga žena: Leontina smršala više od 15 kilograma za mesec dana, ovo je njena tajna

-Dosta toga se promenilo. Promenila sam školu, sada pohađam srednju… Počela sam da držim dijetu i da mršavim, i smršala sam 25 kilograma od kako se završilo takmičenje ispričalamje tada i dodala:

– Prvenstveno želim da se rešim viška kilograma zbog svog zdravlja i sebe, a potom zato što sam to obećala publici, pa i iz poštovanja prema njima. Planiram da završim srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu – rekla je Marija tom prilikom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: YouTube Printskrin/Instagram

Još iz kategorije