Pokazala verenički prsten: Majka Darka Lazića sija od sreće, pohvalila se FOTO

23.03.2024

16:03

By

Svadba majke Darka Lazića

Antonio Ahel/ATAImages

Majka Darka Lazića pokazala verenički prsten

Vest da se majka Darka Lazića udaje oduševila je mnoge pošto je trenutno u srećnoj vezi. Čim se pročulo o lepim vestima Branka je objavila i fotografiju na kojoj je majka Darka Lazića pokazala verenički prsten.

Majka Darka Lazića pokazala verenički prsten osmeh ne skida sa lica

Dragan je Branku zaprosio pred porodicom i prijateljima, a veridba se dogodila u Beču. Darko je sa suprugom Katarinom prisustvovao, a on maksimalno podržava svoju majku.

Branka je sa svima želela da podeli ove lepe vesti pa je objavila i fotorafiju na kojoj se vidi koliko je srećna i koliko uživa u ljubavi sa svojim partnerom.

Pročitajte: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo- On se odmah oglasio i sve objasnio

Posebno je srećna jer je njen dargi iznenadio veridbom.

Majka Darka Lazića pokazala verenički prsten

Branka Lazićinstagram

Podsećanja radi, Darko je imao sukog sa majkom jer mu je zamerila da nije potpuno posvećen deci, al očigledno je da je i taj sukob rešen pošto su sada svi srećni zbog najnovijih vesti.


– Branka je baš ljuta, jer joj Darko stalno obećava, ali ništa ne radi tako kako kaže. Okej je njoj i to što on sebi malo da oduška kada nema nastupa pa otputuje sa Katarinom, sve ona to razume i podržava, ali deca treba da mu budu prioritet i na prvom mestu – objašnjava izvor blizak Lazićima za Star.

Pročitajte i: Ne može više da ćuti: Darko Lazić se oglasio nakon vesti da se njegova majka udaje

– Srećom Lorena uz Anu i njenog muža i polubraću ima sve i vode je i na letovanja i zimovanja, dete ne oskudeva ni u čemu, jer kada bi čekala Darka ostala bi kod kuće.

Majka Darka Lazića pokazala verenički prsten

– Sa druge strane Lorena je sada velika i nije joj baš drago kada vidi da se tata ni ne interesuje za njenu školu, šta uči i koje ocene ima. Nije bio ni na jednom roditeljskom sastanku, niti na priredbi, kao što drugoj deci dolaze oba roditelja – kaže izvor i dodaje:

– Često je i u suzama, i zove babu Branku da pita gde je tata i kada će doći po nju.

Još iz kategorije