Posle Harisa joj loše krenulo: Pevačica ogolila dušu, priznala da joj je teško

22.02.2024

19:00

By

Ljubavni život Rade Manojlović

Ljubavni život Rade Manojlović ne prestaje da se komentariše

Pevačica Rada Manojlović već duži vremenski period nema emotivnog partnera, a kako je opšte poznato, jedini za kojeg su svi naširoko znali bio je Haris Berković sa kojim je Manojlovićeva odlučila da stavi tačku na romansu.

Ljubavni život Rade Manojlović izaziva lavinu komentara, ogolila dušu

Nakon toga nizale su se razne spekulacije, a sve je zanimalo da li je neko uspeo nakon njega da osvoji njeno srce, a Rada je i govorila jednom prilikom na tu temu bez dlake na jeziku i imalo okolišanja:

Ljubavni život Rade Manojlović

– Ne znam da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa-  Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh) – ispričala je Rada.

Pevačica je rekla da se nada da će u ovoj godini uspeti da pronađe svoju srodnu dušu:


Ljubavni život Rade Manojlović

– Sigurno, ja se samo otvorim samo prema tom nekom koga ja kibicujem, što bi se reklo. Ovi ostali nekako naiđu na tu hladnoću od mene – priznala je pevačica u jednoj emsiji za Grand.

Pročitajte: Haris Berković šokirao porodicu- Nakon Rade smuvao 15 godina stariju devojku FOTO

Podsetimo, pored novog albuma, Rada planira da novac uloži u lokale, a posao će voditi njene sestra Maja, koja je ujedno i Radin menadžer.

Još iz kategorije