Ceca Bojković prevarila muža sa ovim svima poznatim gospodinom: Ovo je njihova jedina zajednička fotka, reči su suvišne

29.05.2024

13:00

By

Ljubavna priča Cece Bojković

ata images

Ljubavna priča Cece Bojković podseća na one holivudske

Budući da se legendarna glumica čak tri puta udavala, emotivni život Svetlane Cece Bojković u najmanju ruku može se nazvati turbulentnim i veoma burnim, a upravo iz tog razloga i jeste interesantan javnosti.

Ljubavna priča Cece Bojković nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

Glumica je svog prvog supruga, Miloša Žutića upoznala dok ju je pripremao za Akademiju, kada je postala stalni član pozorišta ‘Dadov’, a venčali su se kada je Ceca pohađala treću godinu studija. Iz te romanse, 1972. godine dobili su ćerku Katarinu koja je krenula glumačkim stopama poput poznate majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beogradski mesec (@beogradskimesec)

Ovaj brak nažalost doživeo je krah, a ljubavna priča Cece Bojković budi interesovanje iz razloga što je do razvoda došlo kada se glumica zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

– Svoju vezu s Mucijem započela sam kao zrela osoba i formirana glumica. Sticajem okolnosti, naša ljubav se rodila na poslu, oboje smo bili u žiriju za nagradu „Bojan Stupica“, zbog čega smo dosta putovali zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jugoplejka (@jugoplejka)


– U početku smo kao poznanici pričali o svemu i svačemu, i ja nisam ni primetila šta se dešavalo – rekla je dramska umetnica i nastavila:

– Samo sam jednog dana shvatila da sam se zaljubila. S Milošem sam bila veoma iskrena, pre svega zato što sam ga poštovala i nisam htela da budem u situaciji da ga lažem. Odlučila sam da s njim razgovaram otvoreno – ispričala je Svetlana.

Pročitajte i – Bjela uhvaćen u prisnom zagrljaju sa dosta starijom damom – Svi se pitaju šta će na ovo reći supruga Maja

Ona je takođe istakla i da je ta ljubav bila jača od bilo kakvih pravnih formi, a tome svedoči i jedna retka zajednička fotografija na kojoj Muci i ona poziraju srećni i vidno zaljubljeni.

Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao i ja iz svog – otkrila je ona svojevremeno za domaće medije i iznenadila mnoge.

Ova ljubavna priča nažalost prekinuta je smrću Cecinog drugog supruga sa kojim je ona do poslednjeg dana bila:

– On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se ‘čekira’ kod lekara.

– Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu ‘Sveti Sava’ i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. godine od srčanog udara, u šezdeset sedmoj godini – ispričala je glumica.

Ipak, život je za nju imao lepe planove, desila joj se neočekivana ljubav koja godinama unazad traje. Ceca je sreću pronašla kraj diplomate Slavka Kruljevića, za kog se udala 2011. godine i pored kog je ponovo srećna i ispunjena žena.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije