Udaje se prelepa voditeljka: Svadba za 100 zvanica koštaće je pravo bogatstvo

04.06.2024

10:45

By

Ljubav Dragane Kosjerine

ATA IMAGES

Dragana Kosjerina

Ljubav Dragane Kosjerine biće krunisana brakom

Prelepa voditeljka Dragana Kosjerina rešila je da stane na ludi kamen sa svojim partnerom Bojanom Perduvom koji je dugi niz godina ljubav Dragane Kosjerine. Dragana i Bojan venčaće se 9. juna u Beogradu.

Ljubav Dragane Kosjerine godinama je skladna

Kako prenose mediji, ljubav Dragane Kosjerine je javnosti anonimni Bojan Perduv koji je po zanimanju stomatolog, a sa voditeljkom je dugi niz godina u skladnoj vezi, te ne čudi što su odlučili da se venčaju.

Ljubav Dragane Kosjerine

Dragana KosjerinaATA IMAGES

Dragana i Bojan su već zakazali veselje u jednom eminentnom restoranu u Beogradu, a kako prenose izvori, nisu uopšte štedeli, naprotiv, pa će ljubav Dragane Kosjerine na dan venčanja, osim emocijama, odisati i luksuzom što je zapanjilo mnoge.

 


Venčanje Dragane Kosjerine biće obavljeno 9. juna u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu. Mladenci na slavlje planiraju da pozovu oko 100 zvanica, a za samu proslavu su spremni da iskeširaju pozamašnu svotu novca.

Pročitajte i – Došao je i taj dan – Dragana Kosjerina blista u belom – Pogledajte prvu fotografiju, presrećna je 

– Biće 100 zvanica. Pola s mladine strane i pola s mladoženjine. To je najuži krug ljudi. Toliko zvanica može da primi i hotel za koji su se odlučili i to njima apsolutno odgovara – započinje izvor detalje na temu venčanje i ljubav Dragane Kosjerine i dodaje:

 

– Budući mladenci su se odlučili za najskuplji paket koji uključuje zakup prostora, meni, selekciju žestokih pića i benefite poput štampanjca, menija po odabiru gostiju, dekoracije prostora na elegantan način, kao i bračni apartman u koji mogu da uđu pre uobičajenog hotelskog roka, ali i da ga napuste mimo zvaničnog protokola. To je ta specijalna usluga – priča izvor za Kurir i navodi da u tom luksuznom hotelu cene svadbenih veselja iznose od 129 eura do 229 evra po osobi.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije