Kuma Lepe Brene ide u zatvor: Osuđena zbog auto-mafije, a kada je davala izjavu pominjala je još jednu pevačicu

12.03.2024

16:30

By

Lepa Brena prevarena

Ata images

Lepa Brena

Kuma Lepe Brene ide u zatvor

Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene ide u zatvor. Naime, kako navodi Blic, ona je oduđena pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu na dve godine i dva meseca zatvora.

Kuma Lepe Brene ide u zatvor zbog auto-mafije

Tatjana Mioković, kuma Lepe Brene se optužnicom Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu teretila da je s nevenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestoro okrivljenih učestvovala u trgovini skupocenim automobilima koji su ukradeni u inostranstvu.

Osim zatvorske kazne Tatjana je kako piše pomenuti medij dobila i novčanu kaznu u iznosu od 300.000 dinara.

Pročitajte i: Mislim da ćete već danas dobiti otkaz: Voditeljka u šoku posle reči gošće

Podsećanja radi, Tatjana je bila uhapšena i 2015. godine u velikoj međunarodnoj akciji srpske, mađarske i slovačke policije i tada je provela tri meseca iz rešetaka.

Ona je tada u svoju odbranu predlagala da se kao svedok sasluša pevačica Goca Božinovska. Tokom suđenja pominjani su i Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, piše Blic.


Kuma Lepe Brene

Lepa Brenaata images

Tada je zaplenjeno 39 luksuznih automobila sa prekucanim brojevima motora i šasije. Tatjana, koju su zvali „Kraljica estradne auto-mafije“, izjavila je tada da nema nikakve veze s kupovinom i preprodajom kola, već da je samo želela isti BMW kakav je imala Božinovska.

Kuma Lepe Brene

Goca BožinovskaDragan Gajić

Goca Božinovska je imala BMW koji se meni svideo. Isti takav kupila sam preko interneta i nikakvih problema s njim nije bilo. Platili smo traženu cenu za njega – ispričala je pred sudom Tatjana Mioković.

Pročitajte i: Božinovska oterala sina i snajku: Šijan u velikom problemu

Ona je tada navela i da navodi iz optužnice nisu tačni, da nije bila član organizovane kriminalne grupe, kao i da nema nikakve veze s pranjem novca i falsifikovanjem dokumenata.

Inače, kak su pisali mediji komšije su kumu Lepe Brene, Tatjanu opisavale kao ženu koja odksače od svega.

– Retko smo viđali Tanju, ali kada bismo je sretali, uvek je bila fina i lepo se javljala. Ona je malo ekstravagantna. Oblači se kao zvezde „Granda”, a tako i živi. Na njoj sve šljašti – pričala je njena komšinica ranije.

IZVOR: Blic

Još iz kategorije