Božinovska oterala sina i snajku: Šijan u velikom problemu

02.12.2023

16:00

By

Ljubav Goce Božinovske

Dragan Gajić

Goca Božinovska

Božinovska oterala sina zbog umora

Goca Božinovska potpuno se posvetila svojim unucima Zoranu i Vukanu, pa već nekoliko meseci pevačica se nije pojavila ni na jednom događaju jer je sedela kući i čuvala decu.

Božinovska oterala sina i snajku – porodica u problemu

Kako saznajemo, nedavno su Mirko i Bojana zaposlili ženu koja im čuva decu jer im je Goca rekla da više ne može.

Pročitajte: Bol za ocem ne prolazi- Mirko Šijan otvorio porodični album, izbledela fotografija slama srce (foto)

Božinovska oterala sina

– Goca stalno govori kako ne može više, ali ne odustaje od toga da ih čuva. Međutim, mesecima vuče neki virus, Zoki ode u vrtić i pokupi virus i onda ona nikako da se oporavi. Nekoliko nedelja bila je baš loše. Unuci su vezani jako za nju, ali ne može više, treba joj vreme i za sebe. Mirku i Bojani je rekla moraju da imaju ženu koja će da uskoči da im čuva decu, pogotovo kad joj je bilo loše. Oni su našli neku ženu i deca su je lepo prihvatila, tako sada imaju pomoć. Goca se i dalje posvećuje dosta, ali je obećala da će da misli i na sebe. I Mirko viče na nju, zatvorena u kući, nit ide bilo gde, nit se druži, ona kad unuci zaspu i ona u krevet i onda od jutra žurka- kaže nam izvor blizak Goci koja je prokomentarisala treću trudnoću Cecine snajke Bogdane.

Pročitajte: Baš se razočarao- Goca Božinovska izdala Đanija, evo šta mu je uradla

Božinovska oterala sina

– Bila je sad na slavi, nije razmažena uopšte, super je ona majka. Znali smo mi od početka, ona je sad četvrti mesec. Moji neće još, mala je baš razlika između ovo dvoje, tako da će malo morati da sačekaju- kaže Božinovska.


Podsećanja radi, Gocin sin Mirko je oženjen Bojanom, sestrom Bogdane Ražnatović koja je udata za Veljka Ražnatovića, a njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dva sina, dok Ražnatovići čekaju treće dete.

Još iz kategorije