Kraj je onda kada… – Dea Đurđević uputila ove reči, njena objava odzvanja

08.02.2024

10:15

By

Obrazovanje Dee Đurđević

Dea Đurđević

Dea Đurđević posle nesreće se oporavila uz veliku snagu

Voditeljka Dea Đurđević pre pet godina doživela je ogromnu nesreću kada je u nju udario autobus i otkinuo joj ruku. Dea Đurđević posle nesreće se dugo borila sa prelomila i problemima, ali je iz te borbe izašla kao opbednica koja danas ima osmeh na licu.

Dea Đurđević posle nesreće, pet godina kasnije, objavila fotografiju uz snažnu poruku

Dea Đurđević je 7. februara 2019. godine u ranim jutarnjim časovima krenula na posao. Nije ni slutila da će se baš tog jutra njen život promeniti iz korena. Ipak, uprkos svemu ona je danas pobednica, a ovim povodom juče se oglasila i na društvenim mrežama a njena objava odzvanja.

 

Kako je izgledala Dea Đurđević posle nesreće vidi se na fotografiju koju je voditeljka postvaila.

– Danas je tačno pet godina od moje najveće borbe, borbe protiv naizgled nepobedivog protivnika. Samo naizgled! Kraj je onda kada ti odlučiš da je kraj. A ja sam želela da živim i pobedim! Hvala svima koji su bili uz mene počevši od ekipa Hitne pomoći, svih doktora i tehičara sa VMA i KCS, fizio tima, moje druge kuće, Pinku – napisala je dodala:


PROČITAJTE I: Lekari su učinili nemoguće: Ovako izgleda Dea Đurđević posle 22. operacije FOTO

– Beskrajno hvala mojoj porodici, svim mojim prijateljima, a i vama koje ne poznajem, a pružali ste mi ogromnu podršku koju sam osećala svakog dana i koja mi je davala snagu da istrajem u borbi. Jača nego ikad! Idemo u nove pobede!!!

Ova fotografija je iz bolnice u kojoj je provela mnogo vremena, ali o njenoj snazi  hrabrosti, volji i želji za pobedom svaka reč je suvišna. Dea je danas uprkos teškoj borbi nasmejana i srećna i pimer kako treba gledati na život.

Ona je podestimo nedavno izjavila i da je imala još teških situacija u životu sa kojima se uspešno izborila uz reči: „Smrt me juri“.

IZVOR: Star

Još iz kategorije