Lekari su učinili nemoguće: Ovako izgleda Dea Đurđević posle 22. operacije FOTO

10.02.2023

10:02

By

Ishrana Dee Đurđević

instagram

Dea Đurđević bori se poput lavice

Četiri godine nakon stravične nesreće na Dedinju u kojoj je zadobila teške povrede Dea Đurđević je pre dva dana imala novu intervenciju na ruci. Naime, voditeljka je po 22. put operisana, a nakon što je njen verenik Mladen Mijatović objavio da se uspešno oporavlja, oglasila se i ona putem Instagrama.

Dea Đurđević poslala snažnu poruku

– Dragi moji ljudi, hvala vam svima na neizmernoj podršci. Juče mi je prof. dr Marko Bumbaširević operisao šaku i konačno smo skinuli ortozu. Ovo je bila veoma zahtevna operacija koju samo on može da uradi u Evropi. Trebalo mi je mnogo da se psihički pripremim za novu intervenciju i sad se osećam fantastično. Beskrajno sam zahvalna dr Bumbašireviću što mogu da koristim svoju ruku i što ću je tek koristiti u punom kapacitetu. Učinio je nemoguće. Sada još jače. Kada je najteže onda se najlepše smejemo i najjače se borimo – poručila je Dea Đurđević.

Pročitajte: Porodica u strahu – Dea Đurđević ide na novu operaciju, njena poruka kida srce FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official)

Imala sam 21 operaciju, tri kliničke smrti, više od 100 uspavljivanja… Bila sam 24 sata na morfijumu i toliko je bolelo da sam i pored toga primala lekove protiv bolova. Nisam mogla da se pomerim od svih povreda i lomova koje sam imala. Moj posttraumatski sindrom je bio jako intezivan i zbog toga sam često provodila vreme sa psihijatrom – priznala je voditeljka nedavno.

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije