Konačno se otkrilo: Ovo je istina o odnosu Seke Aleksić i svekrve, ovako je zove

10.05.2024

09:00

By

Odnos Seke Aleksić i svekrve

Odnos Seke Aleksić i svekrve izazvao dosta komentara

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko godinama važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi.

Naime, njih dvoje su u braku dobili dvojicu sinova. Pevačica  neretko ističe da joj je porodica sve i da je oduvek maštala o bajci koju trenutno živi.

Odnos Seke Aleksić i svekrve izazvao dosta komentara, ovo su detalji

Mnoge zanima da je jednako prisan i skladan odnos uspela da izgradi sa njegovom familijom, najpre majkom i ocem.

Pročitajte: Seka Aleksić u velikom problemu- Podneta krivična prijava, ovo su detalji

Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su aktuelni veliki praznici, kao što je bilo prethodnog Uskrsa, a verovatno će isto biti i ovog.

Porodica Seke Aleksić

Seka AleksićATA IMAGES

– Zovem je mama, makice, majko… kako kad – rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.


Pročitajte: Javnost u neverici- Seka Aleksić privedena u Švajcarskoj, ovo je glavni razlog

Od kako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Putovanje Seke Aleksić odloženo zbog golotinje

Svekrva Seke Aleksić je od starta njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala joj je da u njoj može pronaći oslonac i nije se ponašala po dobro uvreženom stereotipu.

– Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu – istakla je Seka jednom prilikom, piše Story.

Još iz kategorije