Kija Kockar progovorila o emotivnom životu: Više nikada to ne bih uradila

02.05.2024

21:00

By

Kija Kockar progovorila o emotivnom životu

Izvor slike

Kija KOckar

Kija Kockar progovorila o emotivnom životu

Bivša učesnica rijalitija Kristina Kija Kockar uskoro završava prvu godinu studija na Pravnom fakultetu, a kako kaže, kolege joj se udvaraju.

Kija Kockar progovorila o emotivnom životu, priznala da joj se udvaraju kolege sa fakulteta

Ona je priznala da nikada nije bila sa kolegom sa fakulteta, ali i da joj se sviđaju mlađi momci.

– Svi su uvek zaljubljeni u mene, ne krivim ih. Kolege sa fakulteta mi se udvaraju i to mi je slatko, ali na tome ostaje. Nikad se nisam Kija Kockar progovorila o emotivnom životu koji studira sa mnom. Možda bi mi bilo lakše zbog učenja, ali to se nije desilo… – priča Kija i dodaje da je ne privlače stariji muškarci:

– Radije biram mlađe momke, stariji su mi postali dosadni. Udala bih se samo papirološki i intimno… U crkvi se udaje samo jednom, ja to nikada ne bih ponovila – rekla je Kija.

Inače, nedavno je pričala o tome zašto je zapostavila muzičku karijeru.

Pročitajte: Nikola Rokvić zbog pokojnog oca zaustavio putovanje- Desilo se nešto neočekivano

– Definitivno sam to stavila po strani. Meni ljudi šalju za privatne zabave, nikada to pre nisam radila, a kamoli sad – izjavila je Kija tada.


Inače, ona je uradila intervenciju na licu nakon koje je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama. Odlučila se za estetsku korekciju, pa je svojim pratiocima pokazala kako je ista izgledala, te kako izgleda posle nje.

Kija Kockar progovorila o emotivnom životu

– Evo me na tretmanu za podbradak, ovo nije invazivno, mogu i muškarci i žene. Nemam veliki problem, ali sam htela… – čulo se u objavama koje su osvanule na Kijinom profilu.

Nedavno je na društvenim mrežama podelila nešto što je odmah pokrenulo komentare.

Pročitajte: Nećete je prepoznati- Kija Kockar imala intervenciju na licu, sada ne liči na sebe FOTO

– Još jedan krug oko planete Zemlje i udajem se, majke mi – pisalo je tad na njenom Instagram storiju. Kockareva je, po svemu sudeći, spremna za novi brak, dok nije poznato da li trenutno ima emotivnog partnera.

Još iz kategorije