Kariću smestili hapšenje: Prodao automobil prevarantu koji je pljačkao ljude

31.03.2024

18:03

By

Kariću smestili hapšenje

Kariću smestili hapšenje

Stefan Karić doživeo je šok kada mu je nedavno policija zakucala na vrata. Kako saznajemo, već mesec dana građani dojavljuju policiji kako jedan čovek vrbuje na benzinskim pumpama ljude koje zamoli da mu plate gorivo jer je njemu blokirala kartica, a zatim ih opljačka.

Kariću smestili hapšenje, izašlo sve u javnost

Tako je nedavno zaustavio jednog čoveka na pumpi i zamolio ga da mu plati gorivo, ali je on već načuo za prevaru i odmah je uslikao tablice i prevaranta. Prijavio je sve policiji, a automobil koji je vozio u tom trenutku se vodio na Stefana Karića.

Pročitajte: Prevare su trajale godinama -Haris Džinović nije štedeo Melinu- Progovorio otvoreno o svemu, a onda pomenuo i sina

Službena lica su otišla na njegovu adresu i Karić je bio u šoku jer mu nije bilo jasno o čemu se radi.

Kariću smestili hapšenje

– Stefanu su policajci objasnili zbog čega su došli i tražili su da krene sa njima u stanicu kako bi dao izjavu. On je odmah pozvao čoveka kojem je prodao automobil i ispostavilo se da se kola koja se vode na Karića sada koriste u rentakar salonu.

Kariću smestili hapšenje


– Taj prevarant iznajmljuje automobile i na tu foru pljačka građane. Stefan je baš bio u šoku, ispričao je sve kako jeste i taj čovek kom je prodao automobil dao je iskaz. U narednih nekoliko dana je sa svog imena prebacio kola čoveku kom je prodao.

Pročitajte: Stefan Karić na suđenje sa Šavijom došao sa devojkom- Doneta je odluka, nije mu lako

– Nije mogao da veruje šta mu se desilo i da je zbog tuđe prevare završio u policiji- kaže nam izvor blizak Stefanu. Pozvali smo i njega za komentar, ali se do zaključenja broja nije javljao na telefon.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije