Stefan Karić na suđenje sa Šavijom došao sa devojkom: Doneta je odluka, nije mu lako

23.02.2024

16:30

By

Suđenje Karića i Šavije

Suđenje Karića i Šavije je ponovo odloženo

Danas je održano suđenje zbog sukoba Stefana Karića i Nataše Šavije. Bivši učesnik Zadruge se pojavio sa novom devojkom.

Suđenje Karića i Šavije

Suđenje Karića i Šavije je ponovo odloženo, potvrđeno od strane advokata

Podsećamo, Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.  Šavija se na suđenju pojavila pre Stefana i njegove devojke, došla je pre njih, i kako prenose mediji, bila je neraspoložena i stajala je sama pred sudom.

Pola sata kasnije došao je i Karić. Ovo je njihovo drugo suočavanje na sudu.

Podsećanja radi,  nakon prvog ročišta održanog 27. decembra 2023. godine, Natašin advokat oglasio se za medije.

Suđenje Karića i Šavije


– Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke.

– Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći – poručio je tom prilikom advokat Borivoje Borović domaće medije.

Ipak danas je poznato više informacija, a sve je iznenadilo i to da je suđenje ponovo odloženo.

Pročitajte: Žive na tuđi račun- Evo čija je vila na Zvezdari u kojoj živi Stefan Karić, njegov otac nije vlasnik FOTO

– Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist. Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza.

Suđenje Karića i Šavije

– Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak – objasnio je Karićev branilac Goran Karadarević.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije