Kada je imao nepune dve godine sin je prestao da me zove: Bolna ispovest Goge Sekulić, zbog problema se vratila u Beograd

06.03.2024

12:45

By

ispovest Goge Sekulić

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ispovest Goge Sekulić o problemu koji njen sin ima

Pevačica Goga Sekulić nedavno je prv put progovorila o problemu koji njen sin ima a koji je primetila kada je imao nepune dve godine. Ispovest Goge Sekulić šokirala je mnoge jer do skoro javnosti nije bilo poznato sa kojim su se problemom susreli.

Ispovest Goge Sekulić o problemu sina zbog čega se vratila u Beograd

Goga Sekulić ima sina Vasilija Andreja koji ima pet godina, ali koji ima problema sa govorom, pevačica je odlučila da o ovoj temi javno govori kako bi pružila podršku svima koji se bore sa ovim problemom.

U svojoj iskrenoj ispovesti Goga Sekulić je istakla i kada je prvi put sve primetila.

– Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca “on okom, mama skokom“, ali narvno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba… – rekla je Goga i dodala:

Pročitajte i: Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

– Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu.

Pročitajte i: Gogi Sekulić je muž izahnuo na rukama: Preminuo nakon samo dva meseca od venčanja

– Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad – istakla je pevačica.


Ona se osvrnula i na napredak sina te istakla:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

– Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu “ili – ili’. Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku…jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete bit pozvani“ – zaključila je pevačica u „Premijeri“.

Još iz kategorije