Jovana Jeremić besnela u emisiji uživo, ljutito poručila: Neko će da odgovara za ovo

23.03.2024

18:00

By

Vera Jovane Jeremić

prinstcreen TV Pink

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić besnela u emisiji

Voditeljka Jovana Jeremić besnela je u emisiji jer je neko ušao i dirao tačnije slikao se u njenoj scenografiji. Jovana Jeremić je odmah sve alarmirala i istakla da će neko morati da odgovara za to.

Jovana Jeremić besnela u emisiji jer se neko slikao u njenoj govornici

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je kao neko ko ne da na sebe i koja odmah diže glas, pa je tako uradila i danas kada je saznala da je neko ušao  govornicu koja je ona osmislila kao deo scenografije.

Taj neko se u govornici i slikao, a Jovana nije mogla da dođe sebi kako je to smeo da uradi bez njenog odobrenja.

Pročitajte: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo- On se odmah oglasio i sve objasnio

– Ne volim nedisciplinu. Mogu da se snimaju različite emisije, ali diranje moje scenografije kada nisam prisutna ne dozvoljavam nikome. Videću ko će da odgovara, ali odgovaraće. Ako ja ne dam odobrenje, niko ne može da uđe u ovu govornicu koja je deo scenografije i ne sme da uđe niko dok ne traje Jutarnji program. Može da se slika samo onaj kome ja dam dozvolu. Ko je nekim osobama dozvolio da se slikaju bez mog znanja – besnela je Jovana.

Podsetimo, Jovana se juče pohalila roleksom koji pritom nije dobila od njenog izabranika Dragana.

Jovana Jeremić besnela u emisiji

Jovana Jeremićprinstcreen TV Pink


Ona je postavila fotografiju na društvene mreže te istakla kako je sada srećna i zadovoljna.

– Sve je ostvareno iz prethodnog plana: Stan u centru Beograda, najnoviji autmobil i Rolex. Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče, kad je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za svog prijatelja sve učinila – navela je Jovana i dodala:

Pročitajte i: Samo skupo, najskuplje: Jovana Jeremić šokirala objavom, a ovo je zabranjeno dati joj za praznike

– Rekla mi je večeras da poštovanje osnova svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio. Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih, čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svgo života, kao i muškarca koji jeste njen život – napisala je voditeljka u svojoj objavi na društvenoj mreži instagram.

– Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljene, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i države.

Još iz kategorije