Javno joj se obratio: Nenad Jezdić pobesneo zbog žene, očitao joj lekciju, a onda je usledio aplauz VIDEO

15.03.2024

17:45

By

Nenad Jezdić opomenuo publiku

Ata images

Nenad Jezdić

Nenad Jezdić opomenuo publiku

Glumac Nenad Jezdić sinoć je pred prepunom salom posle predstave koju je odigrao održao i govor koji je šokirao deo publike a od većeg dela dobio je gromoglasan aplauz. Naime, sve je iznenadilo kada je Nenad Jezdić opomenuo publiku zbog korišćenja telefona u pozorištu.

Nenad Jezdić opomenuo publiku zbog telefoniranja

Nenad Jezdić već godinama u „Zvezdara teatru“ izvodi monodramu „Knjiga o Milutinu“, a sinoćnje izvođenje ostaće upamćeno, a već i objavljeno na društvenim mrežama, čak i na instagram profilu pomenutog pozorišta jer se glumac u jednom trenutku obratio publici vidno iznerviran.

Jezdić se diretkno obratio i jednoj ženi te je zamolio i da mu oprosti što je opomenuo.

Pročitajte i: Zaprepastio javnost: Haris Džinović otkrio detalje, evo kada je još pukao brak sa Melinom

– Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao ‘da je Gospod hteo ovakvu sudbinu bi dodelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi. Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata. Bez prestanka telefoniramo. I vi mi gospođo oprostite što sam vas opomenuo, ali nemam živce kao konj, nisam mogao da izdržim. Pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas video. I vidim vas, i sada vas vidim, praštajte ljudi, molim vas oprostite mi – rekao je Nenad Jezdić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezdara teatar (@zvezdarateatar)

Povodom ovog događaja oglasilo se i samo pozorište te istaklo i još jednom podsetilo sve da u pozorištu nema mesta korišćenju telefona.


– Moje obraćanje je, usledilo je nakon predstave. Već je na samom početku izvođenja bilo izvesnog fotografisanja. Ja svakako primetim kad ljudi fotografišu, ali oni malo upućeniji to rade bez blica i to je na neki način još i dopustivo. Međutim, kada ti sevaju blicevi u facu, to je posebno negativan osećaj, i glumački i intimni. Namera je bila da obraćanje bude podeljeno sa ljudima koji su prisustvovali predstavi, koji su sve primetili i verovatno i sami svedočili mojoj nervozi – istakao je između ostalog Jezdić za „Blic“.

Još iz kategorije